Reklama

Reklama

Hybná síla

Trailer 1

VOD (1)

Když se Alex, ostřílené zlodějce s tajemnou minulostí, omylem podaří prozradit svou totožnost během původně plánované rutinní loupeže, záhy se ocitne zapletená ve vládním spiknutí a vtažená do smrtící hry na kočku a na myš s nebezpečným vrahem a jeho týmem zabijáků. Alex, vyzbrojená vlastním arzenálem smrtících schopností, je rozhodnutá pomstít své zavražděné přátele a odhalit přitom pravdu. Olga Kurylenko exceluje po boku Jamese Purefoye v hlavní roli akční hrdinky v tomto dynamickém thrilleru. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Šikovný režisér by dokázal i s takto tupým scénářem divy. A to i s méně známými herci. Jenže pro Stephena S. Campanelli bylo Momentum režijní prvotina a jde to znát. I tak mě ale překvapuje, že si jako zkušený kameraman nepohlídal vizuální stránku filmu, resp. ohavný střih. I díky tomu je Momentum druhojakostní akčňůvka, které nepomůže ani parta ostřílených herců. Zatímco Freemana a Purefoye nechápu, Oliny je mi líto. Je vcelku šikovná a asi by mohla prorazit v akčních filmech....ale bohužel často končí v těch, které jsou nevalné kvality. Jako TV produkce, nebo nízkorozpočtový film, Momentum ujde, ale pro fajnšmekry to není. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Akční céčko (hlavně pro tu natočenou akci) se žhavou Kurylenko, o jejíchž skvělých schopnostech (myšleno její postavy v tomto filmu) jsem nucen doumat po celý film. Jako protipól tu vystupuje Purefoy, který se sice tváří jako jistý sexy štramák, ukáže se však, že ve výsledku spíš kecá než jedná, což u záporáka není nikdy dobré. Na závěr dojde k překvapivému (pro mne opravdu překvapivému) odhalení, o čem že to celý ten film je (data na USB znáte to... všichni to chtěj, tak co na nich proklatě vlastně je), ale dojem to opravdu nespraví. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Slabá akčná záležitosť, ktorú nezachráni ani Olga. Vďaka futuristickým oblečkom v úvode som očakával že to bude trochu sci-fi ale nič. Obyčajné prestrelky a bitky ku koncu zabije zdĺhavé mučenie a aj sympatie si skôr získali tí bad-assovia ako tým čo by som mal držať palce. Akčňáky s modelkami v hlavnej úlohe je celkom dosť a všetky boli minimálne o triedu lepšie ako napr. Everly, Lucy či Salt. I tá Colombiana s tragédom Megatonom bola štýlovejšia. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tyhle laciný béčka přesně v dnešní hektické době fanda akčního filmu potřebuje a vyžaduje! Jsem mezi nima. Opět se zde jako v drtivé sbírce bijáků projevuje ten manévr, postavit béčko na jednom veleznámým ksichtě, v tomto případě na Freemanovi a ono se to většinou zadaří... Když né kvalitou, tak aspoň tím spuštěním filmu. A o to se filmaři snaží. Je to obyčejnej příběh, ovšem svižnej a dost akční, na Olgu se celkem pěkně kouká a má to standartní hodinku a půl. A to, že o filmu nebudete už pozítří vědět.... To je tutovka, ale komu to vadí? Na to jedno skouknutí to určitě je! 55% ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Já nevim, ale já s těmahle chick akčňákama mam prostě problém. Nebudu se teď pozastavovat nad béčkovitostí, jelikož ta k tomuto žánru prostě patří. Mám ale setsakra problém uvěřit, že 50ti kilová modelka Olga Kurylenko je nezastavitelnou mašinou na zabíjení, která celej film holejma rukama porcuje dvoumetrový stokilový žoldáky. Momentum také trpí další v dnešní době tradiční bolestí akčních filmů, a to je super hyper cool roztřesená kamera a přespeedovaný střih, který činí z téměř veškeré fullkontaktní akce nepřehledný guláš (chápu, že se musí nějak zamaskovat, že herci umí hovno, ale tak existují dubléři, ne?). Pokud vám však tyto výtky nedělají potíže, tak je Momentum v pohodě stravitelné béčko se sympatickým záporákem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Kapském městě (Jihoafrická republika) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)
  • Film měl celosvětovou premiéru na Mezinárodním filmovém festivalu Fantasia 2015 22. července 2015 v Montréalu (Québec, Kanada), rodném městě režiséra. (GASTON73)
  • Během víkendu premiéry filmu ve Spojeném království se filmu podařilo vydělat pouze 46 liber (69 amerických dolarů) z 10 kin, ve kterých byl promítán. (GASTON73)

Reklama

Reklama