Reklama

Reklama

50 odstínů vášně

  • USA Bound
Trailer

Dcera bohatého realitního makléře Michelle (Charisma Carpenter) se zamilovala do mladšího muže (Bryce Draper), který ji uvedl do světa B & D a S & M sexuálních praktik. Svůj další život podřídila nově probuzené sexuální vášni. (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Archvile 

všechny recenze uživatele

Český názov je len marketingový ťah. Naproti tomu originálny názov Bound je úplne scestný keďže sa tam žiadne "bandáže" nekonali. Celý dej je hrozne primitívny a dokonca aj milovníkom uletených filmov to nič hovoriť nebude. Štúdio Asylum by sa malo čo to priučiť napríklad od jeho takmer menovca Assylum... ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

No...tak to bychom měli. Rychlým pohledem na monitoru vpravo vidím, že odpadem se tady v hodnoceních zrovna nešetřilo. Že by se na to nedalo koukat vůbec, to zase asi ne, ale čekal jsem od toho zřejmě víc. Takže jedna z mála věcí, na které se tu dá dívat, teda většinou, je představitelka hlavní role Charisma Carpenter, a její dcérečka, která se ale objeví v pár záběrech. Tak nějak nevím, jak to objektivně zhodnotit, tak se o to snad radši ani nebudu pokoušet. Za dvě*. Jo a 50 odstínů šedi jsem neviděl a jak to tady tak čtu, tak o to se asi radši pokoušet taky nebudu. ()

Reklama

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi konec. Dala mu to sežrat. To je tak všechno, co se mi líbilo. Charisma má zcela určitě jisté charisma, které ale do filmu netahala - soukromé záležitosti nechala doma. Bryce se do role neskutečně hodil. Už od první chvíle je všem jasné, co je ten chlapeček zač. A on je! Film nestál za zlámanou grešli. Vyhněte se tomu, abyste ho pustili. ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Asylumovské fantasy, které je trošku přetažené, ale Charisma Carpenter ve svých 45 vypadá přímo bombasticky a taky tomu kocourkovi, který aspiruje na hada pěkně zlomí kotník a namasíruje bičíkem tělo, ale šlo by to udělat tisíckrát lépe..divím se že jsem se na to vydržel dívat od začátku až do konce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že tu bude nahá Charisma Carpenter, což se poštěstilo nejen v první scéně, kde je to velmi rychlé. Poštěstilo se i dál a místy je to celkem odvážné. No, vlastně tak v jedné scéně. Jinak je to bohužel dějově hodně hloupé a je mi jasné, že to těží z "50 odstínů šedi". Škoda, že to nebylo ještě odvážnější a trochu víc sexy po delší dobu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama