Reklama

Reklama

Vánoční crazy komedie. Pátý díl úspěšné série se značkou Kameňák opět sleduje neskutečné karamboly kolem starosty Pepana, který tentokrát opravdu nemá klidný adventní čas. Zdá se, že Kameňákov neproslaví, protože nepřející občanští aktivisté mu zhatili plán – postavit obří skokanský můstek na nedaleké hoře Říp. A to si přímluvu obstaral osobně u samotného pana prezidenta! Zázraky se však dějí, zvláště o Vánocích, a prezident ve finále jako vždy překvapí. Než ale dospějeme k happyendu, u kterého se dojme celý Kameňákov i celé lidstvo, zažijeme během čtyř adventních týdnů typický kameňákovský mumraj. (Indigo Film)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (286)

djfun odpad!

všechny recenze uživatele

Jak Brabec přišel se svojí "Troškou" do mlýna aneb "Ještě větší blbec, než jsme doufali"!:) Trošku to dokonce trumflo Trošku, což teda neni ani trošku Z pekla štěstí, ale doslova Waterloo po česku... Tohle Babovřískání musel financovat leda Víťa Olmer se svými Bony (2):)) No, čuměl jsem na to jako Doktor od jezera hrochů, dostal pár facek bez slunce a bylo to na mě tak Divoký pivo, že jsem po 40 minutách těchhle "vyvoněných" Čertovin s Andělskou tváří usnul... Dobrou:) ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnost postoupila na high level. Neříkám, že se to nedalo očekávat asi jsem tupej nebo ne dost způsobilej, ale spoustu těch narážek jakože kameňáků jsem prostě nepochopil, především ty po kterých následuje nějaký tupý zvuk který mi jakoby říká : Máš se gebit kreténe! Prej humor pro dělnickou třídu, tak to díky bohu, že já beru prachy za to, že dělám hovno a nepatřím k ní. A když už nevíme kam v trapnosti zajít tak zostudíme hlavu státu a navrch to jeden rok před vánoci dáme do kin a za rok před vánoci na dvd. Tomu říkám kameňák!!!0% ()

Reklama

Hellierer odpad!

všechny recenze uživatele

Panebože to byl klystýr. Koktejl nevtipnosti, ujetosti, znásilňování české kultury pokračuje již 5. ( jak?) dílem Kameňáku. S klidným svědomím mohu říci, že kvalita série nikam nevztoupá ba naopak možná ještě více prohlubuje. Film je postaven jakož všechny filmy z této pentalogie na vykrádání vtipů, co se tak občas u nás povídají. Příběh bychom zde tedy hledali marně. Jedná se tak o pouhé "vtipné" scénky, záhadným způsobem poslepované dohromady. To vše je však nové okořeněno o zvukové efekty z komunistického mix pultu, které vám říkají, že zrovna teď přišla pointa vtipu a vy se máte smát. Tuto novou "fýčuru" jsem velmi uvítal a nemusel sem po celou dobu stopáž řešit, kdy se nemám smát. Efekt mi to oznámil. 6,24% za Julču. ()

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti. Mám rád první Kameňák, i vlastně zbylé díly trilogie. Čtyřka byla sice už špatná, ale pořád měla sem tam dobrou hlášku. Ale Vánoční Kameňák? Naprostá tragédie. Výběr hlášek byl tentokrát uvařený z vody. Něco se sice dalo zkoušnout, ale jinak to byla trapnost na trapnosti. A příběh? Perverze na perverzi, jako by na ostatní věci už nezbylo místo a mělo zrovna tohle být tím hlavním tahákem. Sám jsem se po celou dobu cítil neskutečně trapně jen tím, že jsem to sledoval, respektive měl to zapnuté, ale pracoval si přitom na svých věcech. Hlavně, ať už další Kameňáky netočí! Nicméně jo, jedinou dobrou věc z toho vytáhnu - závěrečnou skladbu. Alkohol nepiju, ale chytlo mě to natolik, že jsem se nachytal, jak si pozpěvuju refrén a i teď si ji občas v hlavě přehrávám. 12% ()

panMartin odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že větší sračku než Kameňák 4 nejde natočit. No já ten film vydržel celej ale s přestávkami. Film Kameňák 5 je absolutně bez hodnot, bez kontinuity, příběhu a všeho... Herci se pouze chovají jak totální idioti. Jede z filmů, který vznikl jen kvůli prachům. Smutný k čemu se někteří herci propůjčí. Fórky stokrát ohrané a těch pár co ne tak nejsou k smíchu takže pitomost na entou. Pokračování, které se nikdy nemělo natočit. Lituji lidi co na to šly do kina. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu zazní věta: „Tak tomu dávám rok, maximálně dva.“ Podobná hláška zazněla v českém filmu Pelíšky (1999): „Dávám Bolševikovi rok, maximálně dva roky.“ (SONY_)
  • Film se natáčel v Mělníku. (SONY_)

Reklama

Reklama