Reklama

Reklama

VOD (1)

Talentovaná Honey Danielsová je hiphopová tanečnice, která se živí jako barmanka a ve volném čase učí děti ze sociálně slabších rodin tanec v komunitním centru pro mládež. Jejím snem je stát se úspěšnou tanečnicí. Všimne si jí hudební režisér Michael Ellis, který ji obsadí do jednoho ze svých videí, dokonce jí nabídne místo choreografky. S nově objeveným bohatstvím začne Honey věnovat menší pozornost svým přátelům a dětem, které se účastnily hiphopových tanečních lekcí. Brzy se ukáže, že Michaelův zájem o Honey není čistě profesionální. Začíná ji používat víc a víc jako atraktivní doprovod, se kterým vymetá mejdany, a nakonec dívce dá jasně najevo, čím mu má zaplatit za kariéru, o kterou se jí postaral. Honey je postavena před rozhodnutí, zaplatí tuto cenu za úspěch, nebo se vrátí mezi skutečné přátele? Když Michaela odmítne, dostane se na černou listinu. Na začínající kariéru to má katastrofální dopad. Honey se ale nevzdává, podporována dětmi ze sousedství i díky neutuchajícímu elánu všem znovu ukáže, co na parketu umí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

heyda 

všechny recenze uživatele

Jessica Alba je sexy, o tom žádná, ale celkově mě to prostě nenadchlo, abych hodnotil výrazně nadprůměrně. V současnosti je každý druhý film z USA o street dancu, nebo hip-hopu a to mě prostě jako rockera nebere. Každopádně jsem neměl problém honey dokoukat a chvílemi mě to i bavilo, takže 3 hvězdičky. ()

Bejbinka 

všechny recenze uživatele

Och, bylo to tak sladké, ach, bylo to tak krásné, ech, bylo to ak růžové, och bylo to tak medové...v podstatě se mi film z jiného bronxského sladkého zmrzlinového a vesmíru líbil. To, že to bylo na hlavu postavený mi nevadí. Dokážu ocenit tanec a černou muziku, na milion filtrů už jsem si ve filmech zvykla. Jen, když někdo ve filmu promluvil, myslela jsem si, že jsem utekla zpět do školky k Dádě a Jůlii. Kéž by to všechno tak "bezva" fungovalo i v reálu. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takže, prosté děvče s velkým talentem hledá své štestí a ještě stíhá pomáhat všem svým bližním. Hm, že by pohádka? Ano:) Originální? Ale no tak... Jessica Alba? No, dobře, objektivně to asi je kus, ale já ji nežeru a herecky teda dobrá jen do těsné kombinézy či podobného skorooděvu. Některým filmům to dokonce vydělá na druhý díl;) Jenže - odpadové Crossroads jsou po všech stránkách horší a...no řekněme, že mi tenhle styl sedí přece jen víc , i když nějakou originalitu či zajímavost aby člověk pohledal. Takže na tomto místě pozdrav Gwen Stefani a Nelly Furtado a pro tenhle film 40%. PS: Film Honey-covered Jessica Alba by asi neměl moc děje ani myšlenku, ale přesto by byl daleko zajímavější;) ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Víte jak to chodí - niggaz, hip hop, r'n'b, jejich podělaný pohyby, gesta a mluva. Jestli tohle nemusíte, ruce pryč. Jediný, co tam stojí za to, je Jessica Alba. Ale vůbec se mi nelíbí, co tam dělá. Negerský tancování - that sucks. A furt nechápu, proč se před sebou tak navzájem předvádijou. To mi psychika nebere. A ten stupidní příběh... Sympaticky tam ještě působí Mekhi Phifer. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový strašně obyčejný film o tom, jak se z chudé holky stane někdo uznávaný, protože na to prostě má a nikdy by nezvolila tu zlou cestu, jako že by se třeba vyspala s někým, kdo má peníze. To je tak blbé a naivní, že to ani fungovat nemůže. Na druhou stranu je celkem fajn, že ta romance je zde skutečně jen okrajová a nemá moc význam. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Jessica Alba cvičila denně pět hodin, aby dobře vypadala v tomto filmu. (ČSFD)
  • Lil Romeo (Benny) během natáčení povyrostl o 5 cm, proto v některých scénách musel stát s rozkročenýma nohama, aby vypadal nižší. (Bauer)
  • Psa hlavní hrdinky hrál pes Jessicy Alby, Sid. (Bauer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno