Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skvěle obsazené komedii o vánočních svátcích sledujeme členy širší rodiny, kteří se snaží tradičně sejít, aby společně oslavili svátky. (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (156)

Cvalek 

všechny recenze uživatele

Špatné provedení které se mi moc nelíbilo a ani mně vůbec nezajímalo. Čekal jsem komedií u které se pobavím což se u tohohle filmu moc nestálo. Sice film není špatný ale od komedie jsem čekal víc. Je to spíše romantické drama s trochu komediálními prvky které mi moc komediální nepřišly. Film mi moc nesedl a ani mně film moc nepobavil. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Po přežití uplynulého pracovního týdne se na Cranborne oslavuje. Vánočnímu kouzlu už pomalu podléhám a každoročně mu dopomáhám výběrem vánoční filmové nabídky. Ze Santavy dílničky mi letos po pásu přijel první film a já musím konstatovat, že jsem byl do Cooperova rodinného kruhu vtažen a s chutí mou vlastní jsem sledoval životní kličkování každičkého člena rodiny. Olivia má šarmu a takové té jemné ženskosti, při které se muži zakoktávají, na rozdávání a přes fakt, že je to slaďák, který originalitou asi moc nehýří. mě tyto filmy s vánočními koledami, teplými huňatými svetry, jmelím a pořádnou rodinou vždy zahřejí u srdce i v ty nejmrazivější dny. Jsou zase Vánoce, snad se každá rodina sejde aspoň na tento jeden magický večer. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Množstvo nezaujímavých a podivných dejových línií poskladaných do striedavo funkčného a nefunkčného celku, kde sa nakoniec všetky vážne problémy a traumy vyriešia samé - pretože Vianoce. Ak sa Jessie Nelson snažila o americkú odpoveď na Lásku nebeskú, tak jej to veľmi nevyšlo. Jediným ozaj svetlým bodom je iba vynikajúca línia Eleanor a Joea v podaní Olivie Wilde a Jaka Laceyho, ale tí mali žiariť v samostatnom filme. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Chaotická snaha zkopírovat šablonku Lásky nebeské napojením příběhů, které tady možná mají i více prostoru, ale žádnou váhu a prakticky jediná zajímavá součást příběhu je Eleanořino hledání falešného přítele na letiště. Jinak to není ani moc vtipné, což je škoda, protože to má potenciál s opravdu solidním obsazením. Možná, kdybych se díval o Vánocích a měl vánoční náladu, asi bych šel s hodnocením o něco výše, ale tohle je taková ubohá vánoční romance s předvídatelností a příliš mnoho příběhy najednou. June Squibb kupodivu nejvtipnější... ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Love the Coopers je celkom fajn vianočný film, viac dráma ako komédia. Myslím si, že má dva významy: Love, the Coopers a Love the Coopers :-). Rodinka Cooper to sú všetko známe hviezdy, vtedy ešte možno nie príliš známy Timothée Chalamet, sympatická Diane Keaton, krásne herečky Amanda Seyfried a Olivia Wilde, ďalej Alan Arkin a ďalší. Rozprávač je pes, dôvod prečo som veľmi nepochopila, ale našťastie nemá vo filme veľa priestoru. Najprv som sa zľakla, že to bude ďalší film o psovi. Love the Coopers je také rodinné puzzle, kde všetko do seba zapadá, len som veľmi nepochopila rolu Amandy Seyfried a jej vzťah k Alanovi Arkinovi. SPOILER: Myslela som si, že to bude jej otec, teoreticky by to mohol byť jej starý otec. Tu SPOILER končí. Amandu Seyfried považujem za talentovanú herečku, ktorá má ešte aj nádherný hlas, mohli ju tu využiť aj ako speváčku! Som preto prekvapená, že dostala nomináciu za najhoršiu herečku. Nechápem, ako môže mať tá istá herečka nomináciu na Oscara (za Mank) a zároveň byť niekým považovaná za najhoršiu. Naozaj to nie je zlý film, nemá najlepšie hodnotenie, no mne sa páčil a videla som ho už 2x!!! Ešte dodatok: Za každým oknom snežilo, taký mini bonus. Za mňa 75%. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v lednu 2015 v městečku Millvale, které leží poblíž Pittsburghu. (hansel97)
  • Film začína vianočnou skladbou "White Winter Hymnal" od Americkej folkovej skupiny zo Seattlu - Fleet Foxes. (Miagy)

Reklama

Reklama