Reklama

Reklama

Emoji ve filmu

  • USA The Emoji Movie (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Emoji ve filmu vás vůbec poprvé zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí vaši oblíbení Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním." Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak. Společně se vydají na cestu skrz aplikace, které jsou každá vlastním, zábavným světem, aby našli Kód, který může Gena opravit. Celému mobilu však začne hrozit veliké nebezpeční a jen tahle tahle trojice může svět smajlíků zachránit, než bude nadobro vymazán. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (197)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Cením snahu předvést nám něco absolutně nevídaného, za to paradoxně nám všem, žijícím bok po boku s moderním světem, velmi blízkého. Všechny rádoby hatery, kteří bez uvedení racionálního opodstatnění okamžitě házejí odpad, raději nekomentuju, já jsem si sice přihlouplou, ale jinak příjemně znějící i vypadající cestu napříč prostředím smartphonu užil. Kýčovité jako každý druhý animák poslední doby, ale zajisté ne tak otřesné, jak se spousta ‘odborníků’ snaží sdělit. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Nápad celkom zaujímavý, aj keď... Ani nie. Adaptácia neživých vecí na živé tu už v animákoch veľa krát bola a ešte asi aj veľa krát bude. Je to film ktorý išiel na istotu, ale nie v prípade kritiky, ale v prípade ziskov. Emojis, fajn animácia a celkovo nádych modernej doby priláka hlavne deti a aj niektorých dospelých, ktorý chcú vidieť, čo je to za hovadinu. Príbeh však nestál za moc. Od veľkej spoločnosti SONY by ste toho čakali viac, lebo takýto film by dokázala natočiť hocijaká indická masová spoločnosť. Ale mňa takéto typy filmov ku podivu lákajú, takže si ich pozriem, ale vo výsledku to často nie je nič moc. 4/10 (Videné 12.4.2019, CZ dabing) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $86,089,513Tržby Celosvetovo $216,999,423Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Riadne trápna zbytočnosť. CGI animáky začínajú pomaly upadať. Akoby studnica nápaditosti sa vyčerpala. /15%/ ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Co jsem četla z recenzí, tak se jedná o nejhorší animovaný film za posledních 10 let a možná s tím souhlasím. Animovaný příběh, který se odehrává v mobilu je na tuhle dobu velmi originální, ale zpracování filmu nestojí za nic. Nemá to žádnou gradaci, není to nic napínavého, má to sice mravní ponaučení v podobě, že i když je někdo jiný, tak je stejně důležitý jako ostatní, ale jinak je to vážně o ničem. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Bezpohlavní animák balancující na pomezí Wreck-it Ralpha, Monsters inc. a dalších známějších animáků, který nezaujme ani castem, ani příběhem. Candy Crush nebo Dance party scény byly zajímavé, ale nijak neuvíznou v paměti, stejně jako tento animák. Pravdou je, že Sony na tomhle animáku nijak ztrátové nebylo, ale asi od filmu čekalo větší tržby než slabých 200 M $ celosvětově. 2* ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Film se setkal s poměrně velkou kritikou. Na agregátoru recenzí Rotten Tomatoes měl dokonce chvilku 0%. (Pierre)
  • V českém dabingu se objevil i překladatel a recenzent František Fuka, který nadaboval Nerd emoji. Na svém serveru FFILM však film ve své recenzi zkritizoval a dal mu jenom 30 %. (Pierre)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama