Reklama

Reklama

Hellraiser IV: Bloodline

  • Česko Hellraiser: Pekelný jezdec (více)
Trailer

Píše se rok 2127. Předurčen k uzavření pekelné brány jednou provždy se Dr. Merchant vydal na misi v boji proti zlu. Ta započala již v 18. století, kdy jeho předek sestrojil ďábelskou schránku, která otevírá bránu do pekel. Celé generace se snažily zlu zabránit, ale až Dr. Merchant nad ním zvítězil. (MIDO FILM)

Diskuze

petersmelik

petersmelik (hodnocení, recenze)

čo to malo byt.Docela pozeratelný diel.Ale docela som sa nudil.Moje hodnotenie 3* 50%

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Z slabého hodnotenia som očakával zlátaninu, niečo horšie ako hellraiser 3. Film ma však prekvapil, logickým dejom, efektami, sci-fi vsuvkou i historickou vsuvkou. Niekto tu napísal, že H4 ztratil strašidelnú atmosféru z prvých 2 dielov. Ja si ale myslím, že aj ked sú tie 2 filmy urobené velmi dobre, strašidelné určite nie sú, ako skoro väčšina hororov. Dej bol takmer počas celého filmu pútavý a scifi mám rád. Trochu sme sa dozvedeli o vzniku kocky i ked nie až tolko, kolko by som chcel). Mínusom je ten démon "princezná" - neviem, kde ho mám zaradit, a ten pekelný pes. Výsledné hodnotenie: 73%

 (hodnocení, recenze)

Scénář byl napsán velmi dobře,holt chce to soustředit se na děj filmu a trochu popřemýšle o tom "co tím chtěl autor říci"

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Novátorský přístup k sérii. proč ne ? Děj z budoucnosti, odkud se dozvíme vše o ďábelské kostce. Musím říct, že jsem byl překvapen, protože když jsem si četl zdejší recenzi a viděl zdejší hodnocení, měl jsem strach, co za hybrid vzniklo. Ale byl jsem moc příjemě překvapen a navzdory tomu, co se tu píše, se mně snímek moc líbil.

Reklama

Reklama