Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladému tulákovi se naskýtá příleitost dobrého zaměstnání. Lákavá nabídka ho zatahuje do hry, která v něm probouzí skryté sklony k brutalitě. Teď se z něj stává monstrum poháněné silou msty. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (35)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Asylum ve mě nevzbuzovalo zrovna velké naděje, ale nakonec to nebylo tak zlé. Rozjezd byl sice trochu pomalejší, ale jakmile začali Baldwin a spol. pracovat na tom, aby hlavní hrdina všechno zapomněl, bylo to celkem fajn. Došlo na slušné béčkové gore, objevily se bizarní halušky a celkem mi seděla ruční kamera, která tomu dodávala realistický punc. A kupodivu to bylo i dobře zahrané. Dá se to. 60% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Sean Crawley je mladík bez domova, bez budoucnosti. Na čele má napsáno beru jakoukoliv práci. Nečekanou příležitost potká velmi brzy a ta příležitost má jméno Ray Mathews... Král temné síly má pomalejší rozjezd, avšak později vygraduje v poměrně drsné hrátky. Klasickou lobotomii je sice možné občas praktikovat ...mami nebij mě do hlavy budu blbej, ale účinnější než parta mafiánských bouchačů je pořád stará dobrá Závist… jak ta umí vymít mozek. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Když jsem v úvodních titulcích viděl Asylum, chvíli jsem nevěřil, že mám správný film. Ale jak vidno i ve studiu proslaveném zetkovými snímky občas vzniklo něco kvalitativně úplně jiného. Další z Gordonových nehororů (jedna fantaskní scéna horor nedělá) a opět míří na pole černé komedie (ta tu v žánrech naopak chybí). Nesympatický, slabošský, nepříliš inteligentní a bezcharakterní antihrdina v podání přesného Chrise McKenny byl pak tou osvěžující a originální proprietou díky níž mě celá tahle vlastně typicky podivná gordonovština bavila. A připočtu-li si k tomu vnady Kari Wuhrer, hlavu George Wendta či závěrečnou povedenou kydlovačku, tak nelze než čtyři rány pod par. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Takhle dopadnete pokud po skvělem debutu točíte jednu koninu větší než druhou. Dostáváte se do stále větších sraček. Nikdo Vám nechce dát pořádný rozpočet. Sice stále ještě umíte natočit slušný film, který ale ničím nepřekvapí a nevybočí z řady. A hlavně pidirozpočet a nedůvěra producentů v Gordonův hitmakerský potenciál jsou opravdu hóóódně znát. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Když je za to dostatečná odměna, tak proč to neudělat.........., jenže, když to udělám a nedostanu odměnu ? CITÁT - Ty jsi můj kamarád, mezi náma vrahama........ Lehký začátek se pak zvrhává v docela slušné psycho. CITÁT - Sakra, došlo nám pivo......... Je zajímavé, kam nás zavedou životní osudové cesty a jak už to tak v životě filmů chodí, prostě se to stane. Povedené je to rozdělení respektive rozkouskování filmu. Nejdříve se snímek tváří jako thriller z prvky špionáže, pak je to psychoerotika, která vstupuje do fáze romantiky ( se sexem ) a pak je z toho hororové drama. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Charlie Higsona, který k filmu napsal i scénář. (Terva)

Reklama

Reklama