Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (470)

Natascha 

všechny recenze uživatele

Zmatečné a nezajímavé. To, co v Desperadu fungovalo a bylo cool, tady vypadá trapně a hrozně chtěně. Vyprávění příběhů postupným odkrýváním nepůsobí tak, jak by mělo. Každé "překvapující" odhalení člověk očekává dopředu, protože většinou nezná, pro koho kdo vlastně pracuje nebo jakou má motivaci a proto jen odpočítáváv minuty, než se to dozví. Většina postav je tam jen proto, aby si pro Rodrigueze mohla zahrát nějaká hvězda. I ten Antonio Banderas už není takový borec jako předtím. Výjimkou je Johnnny Depp, který je víc než fajn. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle není ten Rodriguez jak ho znám. Tohle není ten Desperado jak ho znám. Tohle není ta Salma jak ji znám. Takhle to dopadá, když režisér šlápne úplně vedle, než kam měl namířeno. Abych řekl pravdu, trošku jsem se ztrácel v ději. Na rozdíl od Desperada je tady až příliš mnoho postav a dějových linií. Ne příliš povedená hudba a akční scény už také nejsou co bývaly. Navíc herci jako Danny Trejo už by se objevovat neměli, proč? To je snad každému jasné, nebo alespoň těm, co viděli Desperada... Nemůžu si pomoct, ale průměr je to, co si Rodriguezovo dílko zaslouží. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film zachraňují jen hodně ulítlé přestřelky. Rodriguez uměl vždy s bravůrou sobě vlastně odhazovat těla po každém zásahu metry daleko. Kromě tohodle, ale už další eso v rukávu nemá a to přestože má k dispozici libovou porci kvalitních herců. Příběh o jedné takové revoluci po mexicku mě nechává zcela klidným. 55% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které nedosahuje kvalit Desperada. Akce je ještě krkolomnější a děj ještě zamotanější než v díle prvním. Nemluvě o velkém množství postav, které divákovi uštědří tak akorát pořádný zmatek v hlavě. Neuvěřitelná přeplácanost kulis a kostýmů se ještě unést dá, ale snaha Rodrigueze točit ultracool mě už lezla dost na nervy. Potěší Eva Mendes a Salma Hayek, na které je radost se dívat. Ještě Johny Depp a Banderas jsou celkem ok. Zbytek už je jen průměrně odvedená rutinní práce. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pre mňa najlepší Rodriguezov film, ktorý utrpel len svojím koncom, tam to šlo zbytočne do neprehľadnej streľby a krvi, inak dve tretiny filmu sú špičkové. Len v málo filmoch sa objaví taká plejáda hercov, niektorí sú skvelí, iní len známi a potom je Enrique Iglesias. Film treba brať s nadsádzkou, bez tejto vlastnosti ide hodnotenie automaticky dole. Pretože scenár a všetko to čo vidíme na obrazovke je veľmi prehnané. Už len situácia, kde začnú strieľať na Banderasa a Salmu Hayek a oni z postele vyjdú rovno komplet oblečení a obutí, on v neporušenom obleku a ona v štekľoch... A potom tam na balkónoch stvárajú také kúzla, že fyzika nechápavo gúľa očami. Ale ak to nebudeme brať príliš vážne, potom je film pobavením. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • V době natáčení režisér Robert Rodriguez hledal kapelu, která by zněla jako Los Lobos, ale nemusel by za ní jezdit z texaského Austinu do Kalifornie. Kolega Carl Thiel mu ukázal Del Castillo. Rodriguez byl nadšen a spolupráci navázal tak, že Ricka Del Castillo požádal o lekce hry na kytaru. Pak mu začal nosit ukázky z filmu a ptal se, co by k tomu zahrál. První scénou, které dal Rick Del Castillo zvuk, byla chvíle, kdy Carolina (Salma Hayek) odhalí sadu nožů pod sukní. Rick Del Castillo také hrál za El Mariachiho (Antonio Banderas) těžké kytarové pasáže. Spolupráce vyvrcholila založením Rodriguezovy dvorní kapely Chingon. (Mautycka)

Reklama

Reklama