Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (135)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Na unavené sobotní ráno dobré, ale jinak to žádná sláva nebyla. Příběh předvídatelný, herecké výkony průměrné, ale dobře na mě působilo moje milované Irsko (až na těch pár "směšných" parodií) a chemie mezi hlavními představiteli. Nesmíte si od toho moc slibovat, ale jako průměrná romantická komedie o právnících to funguje dobře.. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Julianne Moore je moje kočka a múza, její krásnej pohled a neodolatelnej úsměv mě dycky dostane z křeče a je mi u filmu hned líp. Pravej opak je Pierce Brosnan. Z toho vzniká průměr. Za předvídatelnej a nezajímavej děj odečítám bod a za málo humoru taky. (Trapný bylo, že se vždy někde, resp. všude potkali úplnou náhodou). To bych se dostal na 1 hvězdu, ale to se mi zdá málo. Prostě: suchý megahovno u prdele z toho odporem nemám... ale kaštan by se tam našel... chch, hnus, co? chchch (pro nechápavé pointa: sice to nestojí úplně za hovno, ale za takovej malej boban jo...) ()

Reklama

adam9 

všechny recenze uživatele

Nádherná chemie mezi oběma herci, kteří se navzájem doplňují. Můj Kůň jménem Brosnan - naprostý pohodář, neformální, šarmantní, prostě neupravený elegán. Na druhé straně Juliane Moore - hodně sexy zrzka, co bere vše vážně, strašně úzkoprsá, ale postupem času se více otvírá a sakra, že mě to jejich pošťuchování bavilo! ()

Zeek 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to pouze průměrná americká komedie, tak ta zrzka (kterou mám už dlouho v top5) je prostě kouzelná. Opakem je ale Pierce Brosnan, kterého nemusím. A ani nádherná Julianne Moore z tohoto průměru nedokáže udělat něco víc, ono to asi ani nejde. Ale za ni jedna hvězdička navíc. Moje hodnocení: 60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Audrey Woodsová a Daniel Rafferty jsou špičkoví právníci se specializací na rozvody. Elegantní Audrey je svobodná a nechce se vdávat ani citově vázat, je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů. Daniel je ironický a požitkářský a Audrey se mu líbí a ona se naopak tváří, že ji nezajímá, ale dost ji ve skutečnosti přitahuje. A náhoda je svede k tomu, že se jednou probudí v posteli se svatebními prstýnky na rukou. Do toho pár peripetiií s klienty, v tomto případě s rockovým zpěvákem, a hodně blbý film je na světě. Je s podivem, že takový kvalitní herci, jako je Pierce Brosnan a Julianne Moore do něj vlezli. Ani trochu jsem se nebavil. Dost nepovedené. 20% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Peter Howitt si střihl malou roličku na začátku filmu, kde se objevil jako klient Pierce Brosnana - manžel v rozvodovém řízení. (HappySmile)
  • Frances Fisher hraje ve filmu matku Julian Moore, přesto je ve skutečnosti jen o osm let starší. (HappySmile)
  • V kubánské restauraci poručí Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) pro sebe a Audrey Woods (Julianne Moore) podezřele vyhlížející hnědě kalný koktejl s koktejlovou třešní na dně. Je to  Huevo de Chivo, doslova „Kozlí vejce", ale překlad „Kozlí koule" je nepochybně správný.
    Nápoj  je tvořen stejnými díly mandlového likéru Creme de Almond (28 obj. % alk.), Tequila Blanco (40 obj. % alk.) a Rum Bacardi 151  (75,5 obj. % alk.).Nápoj má tedy slušných  48 obj. % alkoholu, a tak nelze se divit, že se po něm hlavní hrdinka zakuckala. (Tixo)

Reklama

Reklama