Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když začnou nevinní občané po celém Metropolis a v Gotham City páchat zločiny jako z nejhoršího snu, hledá Liga spravedlivých příčinu mimo tento svět – v říši nadpřirozena! V závodě o čas se Batman obrátí o pomoc na jediného muže, který se nadpozemským silám dokáže postavit: na Johna Constantina. Obvykle arogantní sólista Constantine brzy zjistí, že temnou moc může porazit jen tajemný tým ve složení Zatanna, Deadman a Etrigan Démon a sázka na divokou kartu, kterou se Constantine zdráhá povolat. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výtečnej animák. Jedna z nejlepších DC adaptací v této podobě. Příběh je výtečný, umí navodit napětí, atmosféra také nebyla k zahození a ačkoliv klasická JLA neměla tolik prostoru, jeden sympaťák to ohromně vynahradil.. ano, mluvím o Johnu Constantinovi. To je frajer. Kéž by takhle dobře vypadal alespoň nějaký hraný DC film, protože tohle je od začátku do konce nesmírně zajímavá a strhující fantasy jízda a kvalitní podívaná, která předčasně zrušeného (a výtečného) Constantina s Mattem Ryanem využívá na maximum. Jen víc takových filmů. A Constantina. 75%. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

DC animáky mají to nejlepší už za sebou, přesto pořád představují kvalitní zábavu a těch 75 minut uteče fakt rychle. Už během úvodu si mě animák velmi pěkně zaháčkoval, a já mu to snědl i s navijákem. A dokud to má tajemné tempo a vyšetřuje se je to super. Jakmile se přejde k monstrosní akci, tak to vzhledem k příběhu moc nefunguje. Potěšili postavy a spoustu zajímavých momentů. Chvílemi jsem měl pocit, že sleduji drsnější týmovku z Doctora Strange. Slušný animák, který neurazí a dokáže pobavit. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Nepochopila jsem překlad názvu. Když se na to podíváte, napadne vás, že to bude nějaký temný příběh ligy, když nemáte tušení, o co jde. Jenže tohle je příběh Justice League Dark, jak tvrdí originální název. Tak se potom divák nesmí divit, že "je tam furt Constantine a jeho kamarádi". Jenže během hodiny prostě nestihnete příběh a zároveň představení postav. Ale příběh mě bavil. Jasně, prudí mě, absence předlohy na českém knižním trhu, ale co neděláme. No, spokojíme se alespoň alespoň s drobečky... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Čarodejníci, démoni, stredovek, bažiny... ten svet temného DC univerza je úžasný. Problémom je, že film sa dosť krkolomne snaží predstaviť origin skoro každej postavy. A ako je to v posledných rokoch zvykom v DCAU, väčšinu ostatného času zaberá hektická akcia. A príbeh je v ťažkej defenzíve. Teraz by som poprosil ponurý, tajomný sequel. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Justice league Dark mám rád. Rovnako ako Constantina a Zatannu a samozrejme Deadmana a Swamp Thinga. Ale animák, je stále len animák a potenciál naozajstnej rezby je stále v nedohľadne. Je to fajn, ale neprekračuje to svoj tieň daný filmovým druhom a diváckou prístupnosťou. Ale ako spestrenie je to okej. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vzhled postavy John Constantine je navržen dle zpěváka Stinga. (Puxina)

Související novinky

Co se děje s Justice League Dark?

Co se děje s Justice League Dark?

30.08.2017

Comicsoví fanoušci prahnou po návratu Johna Constantinea a zatím se bohužel neblíží. Po zrušeném seriálu se začala chystat týmovka Justice League Dark, v níž měl John potírat démony s pomocí Bažináče… (více)

Reklama

Reklama