Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stallone je v posledních cca deseti letech zárukou kvality, ale s tímhle parazitem šlápnul pořádně vedle. Asi nejhorší ze všeho je prostředí věznice, která sice působí osmdesátkově, ale není v tom ani špetka nostalgie. Spíš naopak. Další věcí je mizerná akce. Začátek ještě jakž takž ušel, ale pak se to zvrhlo do bordelu, za který by zasloužili střihač s kameramanem přinejmenším nakopat. Čestná výjimka pro krátkou přestřelku v hospodě. No a nakonec by mě nikdy nenapadlo, že prostou báchorku o útěku z kriminálu může někdo odvyprávět takhle zmatečně. Pevně doufám, že ten náběh na třetí díl vyzní nakonec do ztracena. 15% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Strašně moc to chtělo napodobit originální jedničku ale bohužel nevyšlo to, je to špatné, věznice byla hrozná i její způsob provozu herecké obsazení super ale málo využité, příběh nebyl doladěný takže hodně slabé. Jediné co se mi hodně líbilo byli souboje jinak zklamaní ale já ve směs nic nečekal protože už trailer a info okolo napovědělo dost a prostě nepřekvapilo je škoda že si s tím víc nevyhráli. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍŠ, MLADEJ, TO TI MUSÍM PŘIZNAT. ODVEDLS TU PARÁDNÍ PRÁCI. VYBUDOVALS VĚZENÍ. VYPADÁ, ŽE NEMÁ ŽÁDNÉ SLABINY. ALE VÍŠ TY CO? VŽDYCKY TU JE JEDNA…“ /// Už úvod napoví, že tady nemá smysl vočekávat nějakou inteligenci (filmařů – hlavně…). No a zbytek filmu to mnohokrát potvrdí. Je to jednoduchý, takže to celkem vodsejpá, ale… Sly je tady dědkovitej dědek, čehož si všimli všichni, takže ho nepouštěj do větších akcí. Všude samej Číňan a vůbec všechno to působí jako vodfláklej nákup z asijský tržnice! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s mozkem a trpělivostí…. 2.) Neznám odpověď na hádanku: Je to starý, ve filmu to působí trapně a není to J-C Van Damme. Kdo je to? 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Aby film fungoval musí převažovat to dobrý nad špatným. Když toho dobrýho je naprostá většina, tak jsme svědky výjimečného okamžiku. Průser ale nastává, když toho fajn je žalostně málo a když už se něco najde umlátí to tuna odpadu. Pokud tenhle film mám skutečně brát jako pokračování skvělého prvního dílu, můžu říct, že je všechno špatně. Sly si klidně k Johnu, Rockymu, Barneymu mohl přidat další silnou postavu. Místo toho je pokračování podupáním všeho co první Plán Útěku dokázal. Pokud ale přimhouřím oko a budu název filmu brát jen jako titulek plakátu, který má někoho nalákat a tudíž brát viděných 90 minut jako samostatnou kapitolu, tak naštvanej nebudu. Místy jsem se i bavil. Vytknu jednu věc. Hlavní hrdina mě byl úplně volnej. Jinak to ale celé odsýpalo. Sem tam fajn bitka, můj olíbenec Sly a nastěstí krátká stopáž. 65 procent za fajn béčko. 45 procent za příšerný pokračování, takže suma sumárum 55. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenapíšu nic co se tu už neobjevilo, ale ona většina těch komentářů tady celkem sedí. Zbytečný horkou jehlou spíchnutý pokračování celkem obstojný jedničky která nebyla bez chyb, ale byla ok. Tohle neměl Sly zapotřebí svou (ne)účastí se tu degraduje na úroveň sádelníka, Bautista je tu pak úplně k hovnu. Hlavní rádoby hrdina je ťamanská nula bez charizma i záporák je ubohej trapáček. Když k tomu přidáme i fakt, že příběh nemá ani hlavu ani patu, tak to nezachrání ani skutečnost, že akční scény nebyly úplně nejhorší, ale když máte zbytek filmu v píči, tak je to chabá útěcha. A ten kdo to nacpal do našich kin, ať se nechá vyšetřit.20% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno