Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmírně krásný a promyšlený příběh s úžasně sympatickými postavami a luxusní zápletkou. Scénárista by měl povinně podstoupit odstranění mozku, protože nejen že je mu k ničemu, ale jeho mozek navíc ohrožuje životy nebohých diváků. Neskutečná sračka. Pokud čekáte Stalloneho nebo Bautistu, tak jste na omylu. Stallone zde hraje jen jakéhosi přítele na telefonu pro otravného šikmookého šulina. Po všech směrech naprostá katastrofa. Stallone to má za pár a zřejmě chce, aby se na něj vzpomínalo v co nejhorším duchu, jinak si nedovedu vysvětlit, že je ochotný se upsat k takovému hnusu. Tento film vznikl evidentně s minimálním vynaloženým úsilím výhradně pro to, že se tvůrci chtěli svést na vlně relativního úspěchu jedničky. Totální odpad! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale tak docela to ušlo. Sly je teda jako nafouknutá bublina, ale jinak to koukatelné je, podobně jako spousta podobných nelogických útěkových filmů z vězení. Jen škoda, že spousta nápadů je jen naznačena (roboti, místnost klidu), ale nijak dál nerozvedena. Bojové scény mají docela slušnou choreografii a jsou i v poho nasnímané, žádné střihy ani lana. ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

První díl považuji za akční pecku, která je plná nostalgie díky spojení Slyho a Arnieho. Sly má jen vedlejší roli a je spiše mentorem hlavnímu hrdinovi. Bautista má ještě méně času. Akce celkem ujde, bitky taky i díky čínskému hlavnímu hrdinovi , ale scénář je velmi slabý a zvrat ala já jsem padouch je spíše směšný a zcela očekávaný. Digitální efekty vypadají směšně a jako celek je film až okatě levný. No uvidíme co přinese třetí díl. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ešte si pamätám, keď tento film išiel do kín, ako veľmi ho propagovali. No, ale pamätám si aj to, že ho kritikov nešetril asi nikto. Preto som pozretie odďaľoval, až teraz keď som si išiel pozrieť jednotku, tak, že dám šancu aj pokračovaniu, no spravil som chybu. Je to príšerne nekoordinovane, veľa scén do príbehu ani nezapadá a nie sú ani vysvetlené. Sly tam hra len druhé husle aj to je len plný moralizovania a tupých fráz. Nezaujímavý príbeh, formou  ťažko zaostalý a trikovo to tiež nebolo žiadne terno. Je to slabé po všetkých stránkach a tak odo mna dostane aj slabé hodnotenie. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tak určitě první díl byl lepší, tohle mělo trochu horší digitální efekty, scénář i režii. Ale zase si myslím, že se jedná o solidní béčko, dalo se na to dívat a nebylo to až tak špatné, jak je zdejší celkové hodnocení. Byl jsem sice trochu překvapen, že Sly a Dave Bautista tam měli jen vedlejší role, protože hlavní roli měl Xiaoming Huang, ale ten předvedl nějaké to kung-fu, takže jsem byl spokojený. Jak už jsem psal na začátku, mohlo to být lepší, je vidět, že je to béčkový film, ale 3* si to zaslouží. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama