Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cody Banks je teenager, který trpí klasickými problémy svého věku, ale nejvíc ho trápí to, že neumí mluvit s dívkami, což je poněkud zvláštní, protože je tajným agentem CIA, takže by měl mít skvělé sebevědomí. Codyho vycvičila CIA na letním táboře a do teď byl pouze v záloze, ale CIA byla na jedné akci odhalena, takže musí sáhnout po agentech, které protivník neočekává. Codyho první misí bude spřátelit se s Natalií Connorsovou, která je dcerou doktora Connorse. Connors pracuje pro Brinkmana, pro kterého vyrábí nanoboty. CIA zatím neví, na co Brinkman nanoboty chce, a proto to musí Cody zjistit. Cody má největší šanci to odhalit, pokud se dostane na narozeninovou oslavu Natalie. O Codym si CIA myslí, že to s dívkami umí, ale opak je pravdou, což brzy vyjde najevo. Cody se ale přes svůj problém dostane a začne na Natalii nenápadně dělat dobrý dojem. Cody dokonce Natalii zachrání, když spadne ze žebříku ve škole. V ošetřovně se Cody konečně dočká pozvání na narozeniny, kam dorazí v krásném sportovním voze. Natalie jde okamžitě za Codym a vše je na dobré cestě, ale Cody se nyní musí soustředit na laboratoř doktora Connorse, která je jen pár pater pod narozeninovou oslavou. Cody se do laboratoře dostane a tam se mu podaří zjistit, že Brinkman má v plánu nanoboty využít na zničení raketové obrany USA. Connors s tím samozřejmě nesouhlasí, ale to Brinkmana nezajímá. Connors je unesen a Cody se musí po ukončení mise vypořádat se svými spolužáky, kteří si ho dobírají. Rvačkou se spolužáky na sebe Cody upoutá moc pozornosti a z mise je definitivně stažen. Cody má dokonce zákaz se s Natalií vídat... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

cross 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná taškařice o dětském agentovi, která se nevyhne srovnání se Spy Kids. Takže - Cody Banks je totální blbost - blbost, která by mě před pár lety (kolem 10. roku věku) naprosto uchvátila a nepřál bych si nic jiného, než zažít totéž. V momentálním věku je to pouze lehce příjemná (a těžce zbytečná) zábava, u které je třeba absolutně vypnout mozek. Nutno uznat, že je celkem dobře natočená a oproti Spy Kids i o dost méně fantasmagorická, což považuji za její největší přednost... ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně naivní záležitost. Cody Banks rádoby mladý James Bond se po celou dobu tváří jako dement z pomocné školy. Hilary Duff sice hraje i vypadá hezky ovšem na Codyho je příliž stará a dělá z něj rozpolcenou osobnost na rozhranní kluk/muž. Ze začáku film ubíhal svižně, ovšem konec byl tak stupidní, že nesnese srovnání nejen s Jamesem Bondem ale asi se Spy Kids. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Powell: 1. Fortune and Fame - The K.G.B. [3:26] ,2. My Way - Butch Walker [3:21] ,3. Uptown Girl - New World Idols [2:41] ,4. I Spy - Papa Dee [3:21] ,5. Seven Days in the Sun - Askil Holm [2:51] ,6. I'm a Player - The K.G.B. [4:02] ,7. Teaching Myself to Dream - Katy Rose [3:13] ,8. Sucka MC's - Grand Skeem [2:26] ,9. Ain't No Fakin' the Funk - The K.G.B. [3:33] ,10. What's Real - Janyelle [3:37] ,11. Super Bad Ghetto Spy - Infinite Mass [3:52] ,12. Life is Good - Junk [3:19] ,13. Chasing Cody/The CIA - John Powell [3:02] ,14. Cody the Spy/Girl School - John Powell [2:51], ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Když zapomenete že vůbec vznikly nějaké bondovky , nebo nějaké TOPOVKY , jako například: Forest Gump , zelená míle , pán prstenů ... atd. Tak se vám tento film trochu zalíbí. Mě se to tak trochu zalíbilo i přesto. Už od pohledu je to taková ta průměrná až podprůměrná teen komedie , ale zase tak nesnesitelná se mi nezdála. Kdyby tam nebylo tolik dětinských scén ,a scénář nepsala necvičená opice tak by to bylo mnohem lepší. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Proč vidět tento film? Třeba protože jste dítě a toužíte po tom stát se tajným agentem. Nebo třeba chcete jen vidět jak nějaký malý spratek nakope prdel samotnému Imhotepovi z Mumie. No popravdě mě napadá mnohem více důvodů proč film nevidět. Jednu hvězdičku dám za nádhernou Angie Harmon a roztomilou Hilary Duff. Ty ženské jsou v podstatě jediný pravý důvod proč film protrpět. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (2)

  • Agenti z dodávky používají sluchátka Sennheiser. (mauro)

Reklama

Reklama