Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

levente 

všechny recenze uživatele

Nejlepší amatérský film, co jsem z americké produkce kdy viděl. S divnými komerčními filmy se poslední dobou roztrhl pytel. V rámci politické korektnosti je ve filmu k dispozici dokonce lesbická láska. Za úsměv Jordany Brewster odkoukaný (může být úsměv odkoukaný) od Catherine McCormack dávám plné hodnocení. Je to hezky povrchní... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Hned když jsem viděl první fotky hlavních hrdinek, bylo mi jasné, že tenhle film musím vidět! Rád bych napsal, že DEBS nejsou Debilní Emancipovanou Blbostí pro Slečny, jenže ony jsou a jsou ještě něčím horším. Hlavně, a což mi vadilo nejvíce, se Agentky berou smrtelně vážně. Takoví Charlieho andílci jsou svou srovnatelnou, ale částečně zamýšlenou pitomostí nesrovnatelně zábavnější. Agentky zato nejsou vtipné ani v místech, kde se o to usilovně snaží (po zjištění, že Sara Foster není dcerou Jodie jsem jako vtip nakonec neakceptoval ani hlášku o Mlčení jehňátek). Příběh veškerý žádný, zcela chybí skutečný padouch, jediná schopná padoušice záhy skončí v posteli s hlavní hrdinkou. Nejásejte, lesbosex je v tomto filmu stejně nevýrazný jako všechno ostatní. Osobně jsem nezaznamenal jedinou scénu označitelnou za akční, pokud za takové nepovažujete scény, kdy se minisukně agentek rozhodují, jestli nám ukáží, co zakrývají, aby nakonec vždy dospěly k závěru, že není oč stát. 20% Zajímavé komentáře: choze, misstake ()

Reklama

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, pro kterou cílovou skupinu je film určen, z počátku jsem měl jasno - dvanáctileté bravo girls, ale zápletka, kde zvítězí lesbistická láska a členka debs Devon Aoki hulí jednu cigaretu za druhou, mě malinko vyvedla z přesvědčení, film je tak debilní a stupidní, že mě bavil, do dialogů se raději nezaposlouchávejte, berte to jako relax a budete odměněni dívky jsou opravdu půvabné a nejlepší je záporňačka;) ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Takhle už jsem se dlouho nepobavila – perfektně dementní film, s úžasnýma hláškama a neuvěřitelnýma "hereckýma" výkonama. Prvoplánově debilní film, kterej si dělá srandu sám ze sebe (není pravda, že se bere vážně, žánr = komedie), zápletka a všechno tady je úplně vymaštěný. Ty holky jsou naprosto příšerný. Prostě paráda pro masochistu, jako jsem já. P.S. Ještě jsem si to nechala projít hlavou a ubírám jednu hvězdičku, abych nebyla nespravedlivá. Pět hvězd je fakt moc. ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek je neskutečná blbost, z počátku to vypadalo jasně na odpad, ale na konec musím dát za tři...NEKAMENUJTE mě, vysvětlím. Film určený puberťačkám, které jistě budou vzhlížet k tomuto kvartetu extra agentek, budou si připadat "cool" a hrozně drsně...ale co když to není tak úplně pravda??? Snímek jde také brát jako parodii na špionážní filmy a v tom případě to není tak hrozné. Navíc zápletka, která zde plní hlavní dějovou linii obestírá naprostá originalita, to se v tomto žánru asi jen tak nevidí. A pak je tu také Jordana Brewster......Pokud si tyto aspekty připustíte a nebudete se stydět za své hodnocení (je jasné, že někteří lidé si o vás asi řeknou své....), vzejde vám celkem zábavná a oddychová věc. Já se pobavil. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)
  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)

Reklama

Reklama