Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina, u které jsem chvílemi přemýšlel, kdy si to konečně začnou holky pořádně rozdávat a bude z toho alespoň průměrná eroťárna. Bohužel zůstalo jen u náznaků, takže přemýšlím, co bylo vlastně cílem filmařů. Je to něco na způsob Charlieho andílků, jen pro diváky, kteří mají raději teenky. Spíš si říkám, že je vidět, jak směšné mínění mají o divácích. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jak já bych chtěl točit filmy pro bravácké puberťačky! Žádná blbost pro ně není moc blbá a žádná trapnost moc trapná. Slepice, pardon postavy jsou charakterizovány nikdy neodkládanou cigaretou nebo věčně otevřenými ústy a ve školních uniformách a na vysokých podpatcích štěbetajíce cupitají s obrovskými kanóny komiksově nadsazeným a zhusta nelogickým dějem. Mohla to být velká prdel, jenže režisérka má daleko do Roberta Rodrigueze i do McG a pokud jste viděli SPY KIDS a CHARLIEHO ANDÍLKY 2, nemá vám kromě pár popových hitů a koček Jordany Brewster a Devon Aoki absolutně co nabídnout. Tedy pokud vám není dvanáct a nemáte nad postelí plakát Orliho Blooma. Hlavně nečekejte nějakou akci, vtip nebo erotiku (jen dva nebo tři lesbické polibky). Jinak MiDe, ve svém zbytečně obšírném obsahu jsi pominul dost zásadní věc a sice co jsou vlastně zač ty agentky D.E.B.S, což je, nezlob se na mě, to nejzajímavější na celém filmu. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Nesmyslné, nelogické, překvapivě naivní × ta romantika. Při sledování tohoto počinu jsme absolutně nechápala o čem to vlastně je. Jasné, krásné děvy, každá jinak specifická, bojují na straně dobra proti zlu - chápu. Když se bojovník za spravedlnost zamiluje do představitele zla - to se dá ještě taky pochopit. Ale, že to jsou dvě dívky, kdo si spolu užívá - to jsem nečekala.(nejsem prudérní!) A jak se najednou všechny bojovnice dobra postavily na stranu zla a ta "zlá" slečna přestoupila ke straně dobra a prchla se svojí novou společnicí - to už bylo moc! ()

wierzbowski 

všechny recenze uživatele

Neuvěritelný. Ježiš to je chujovina ... jenže ... jestli dam míň než 5***** tak budu sám před sebou vypadat jako blbec. Celou dobu jsem se u toho přiblble usmíval. Jak se objeví v záběru Jordana Brewster, jsem uplně LOST. Sara Foster je taky velice přitažlivá. Forma (hmmm tam vlastně, žádná není...) zvítězila nad obsahem. Prostě a jednoduše. Člověk pořád hledá další Forrest Gumpy, Jehňátka, Vetřelce. Každý by měl mít právo na slabou chvilku ... ta moje se jmenuje D.E.B.S. ()

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Absolutni becko, co si na nic nehraje. CGI efekty vypadaji lacine, zapletka je primitivni - a je to skvela zabava (a Jordana Brewster je fakt kus, pokud vas pohled na ni necha chladnymi, tak s vami neni neco v poradku). Nekdo to popsal jako Spy Kids pro lesby, a mne nezbyva nez souhlasit. Nevim proc, ale hodne mi to pripominalo But I'm a Cheerleader. Pokud chcete jednoduchou komedii se sympatickym obsazenim, D.E.B.S. je super. Pokud jste pseudo-intelektual, co do toho jde jen kvuli lesbam a sexu, budete zklamani stejne jako vetsina tech inteligentu, co tu tenhle film hodnotili. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)
  • Ve scéně, kdy Lucy (Jordana Brewster) po setkání s Amy (Sara Foster) zmizí, není na zemi nic zvláštního. Hned v dalším záběru jsou všude rozházené diamanty. (cuish)
  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)

Reklama

Reklama