Reklama

Reklama

Voldemort: Origins of the Heir

všechny plakáty

Obsahy(1)

Harry Potter se ještě nenarodil, Voldemort ještě nepropadl zlu. V kouzelnickém světě nacházíme Toma Marvolo Riddlea (Stefano Rossi) na konci jeho kouzelnického studia, kdy se poprvé seznamuje se svou mocí a relikviemi smrti. Právě s těmito událostmi nás seznamuje neoficiální prequel natočený italskými fanoušky. (hansel97)

Recenze (52)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Na fanmade film to má doslova výborný vizuál, podle toho bych vážně nepoznal, že to není oficiální produkce, ale scénář i výkony jsou uboze béčkové a hloupé. Škoda, protože jinak je vidět kolik práce někdo investoval do toho, aby to vypadalo vážně skvěle, ale sehnat slušnější herce už asi bylo nad síly tvůrců. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Nápad na FanMade super, každopádně tam nemuseli cpát výmysly. Představit viteály mohli tvůrci i bez zbytečných postav o "dědicích", kteří stáli za starou bačkoru. Očekávala jsem v napětí smrtijedy a nedočkala jsem se ani zmínky. A rudé oči Voldemorta bylo jako co? Úděsné. Do teď jsem fanouškovská videa k mému oblíbenému příběhu HP nesledovala a po tomto ani sledovat nebudu.. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Italové se předvedli. Při hodnocení se samozřejmě musí brát v potaz, že to je amatérský fan film. Triky jsou v pohodě, soundtrack dokonce výborný, herci ujdou. Jen jsem měl trochu problém s příběhem. Svět Harryho Pottera mám rád (knihy jsem ale nikdy nečetl), a tak jsem byl celkem často zmatený kdo je co a co je kdo a dávalo mi to často celkem zabrat. Přístě vylepšit dialogy, scénář a můžeme jít na celovečerák. Atmosféra je ale perfektní a film jen potvrzuje, že tenhle svět je tak precizní, že filmy, seriály a podobné projekty mohou vznikat téměř donekonečna. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že film bude fakt o začátku Voldemorta, ale děj je soustředěn na Grišu McLaggenovou, která u Sovětů pátrá po deníku. Sovětší mágové ji polapí a začnou vyslíchat a ona mluví utržkovitě o Voldemortovi. A tyto útržky pak vždy vidíme, mezi záběry z výslechu. Efekty docela ujdou na amatérskou tvorbu, herci mi přišli jako nějaký umělý figuríny, hlavně Tom Riddle, a vůbec tomu nepomáhalo jejich předabování. O hodně lepší fanfilm ze světa HP je Severus Snape and the Marauders a The Greater Good taky není špatné. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Příjemný fanouškovský prequel k HP, který míchá dobře známá fakta s vlastními nápady. Nic moc se tam sice nestane, ale hodně se tam toho probere a zmíní, takže si fanoušek může trochu osvěžit paměť a zavzpomínat. Vizuál je fantastický, herecké výkony slušné a hudba kouzelná. Nemá cenu se v tom nijak kriticky šťourat, protože na fanouškovský film je to silný nadprůměr, natočené je to slušně a hlavně jsem rád, že takhle zajímavý projekt vůbec vznikl. Třeba se na základě toho dočkáme pár dalších podařených kousků. PS: Nevím, co od toho čekali ti, kteří tomu napálili méně jak 3*, a už vůbec nechápu, jak se k tomuhle dostal někdo, kdo není fanda... ale budiž. ()

Zajímavosti (4)

  • Všichni herci ve snímku jsou Italové, do anglického změní byli nadabováni. (hansel97)
  • Studio Warner Bros. projekt schválilo, jelikož se jim velmi líbil trailer, tvůrci ovšem museli slíbit, že se bude jednat o neziskový projekt, a proto byl umístěn na YouTube. (hansel97)
  • Na YouTube snímek vidělo za 4 dny téměř 8 milionů lidí a video se tak dostalo na 7. příčku v kategorii „Trendy“. (hansel97)

Reklama

Reklama