Reklama

Reklama

Voldemort: Origins of the Heir

všechny plakáty

Obsahy(1)

Harry Potter se ještě nenarodil, Voldemort ještě nepropadl zlu. V kouzelnickém světě nacházíme Toma Marvolo Riddlea (Stefano Rossi) na konci jeho kouzelnického studia, kdy se poprvé seznamuje se svou mocí a relikviemi smrti. Právě s těmito událostmi nás seznamuje neoficiální prequel natočený italskými fanoušky. (hansel97)

Recenze (52)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z najlepších fan movies, aké som mal možnosť zatiaľ vidieť. Samozrejme nedosahuje to kvalít celovečerného filmu, ale aj dialógovo aj vizuálne je to natočené ozaj precízne a ako prequel k potterovskej sérii to proste funguje. Herecké výkony síce také nemastné-neslané, ale na nehercov fajn. Za mňa celkom spokojnosť. 60 % ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(30%) Tyhle krátké filmy moc nevyhledávám, i když se občas vyrojí nějaká ta výjimka. Harryho Pottera zbožnuji, tak jsem byl na toto zvědav. Vizuální, technická stránka, práce s kamerou – to vše mi přišlo velice zdatné, i postava mladého Voldemorta, nějaké ty efekty atd, ale to je asi tak všechno, jinak mě to teda moc nebavilo. Takže slabá 2* je pouze za snahu. ()

Reklama

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Na téhle filmové fan-fiction je vidět hodně snahy. Skalní fandové nebudou z přepisování jejich univerza nadšení (podobně jako před pár lety u Honu na Gluma) - to mě ovšem netrápí. Slabinou je ale hlavně scénář plný prkenných replik, s celkem nulovým dějem (vezmeme-li v úvahu hodinovou stopáž) a hodně nevěrohodným vykreslením vývoje hlavních hrdinů (mladej Raddle se chová jak dick, ale přesto ho ostatní berou jako nejlepšího kámiče...). Druhou kudlu do zad snímku zabodávají nevyrovnané herecké výkony, přičemž ten zřejmě nejhorší předvedla ústřední herečka. Kamera a vizuál jsou na druhé straně víc než dobré na amatérský film. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Na amatérský film skvělé zpracované vizuálně. Bohužel klasicky z tohoto kraťasu vyčnívají špatné herecké výkony a nepřesvědčivý příběh. Je to škoda, protože jakous takous snahu doplnit příběh J.K.Rowlingové jsem tam zaznamenal, ale zůstal nevyužit. Škoda... I tak ale není třeba se tomuto pokusu vyhýbat, těch 50 minut uteče jak nic. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Příjemný fanouškovský prequel k HP, který míchá dobře známá fakta s vlastními nápady. Nic moc se tam sice nestane, ale hodně se tam toho probere a zmíní, takže si fanoušek může trochu osvěžit paměť a zavzpomínat. Vizuál je fantastický, herecké výkony slušné a hudba kouzelná. Nemá cenu se v tom nijak kriticky šťourat, protože na fanouškovský film je to silný nadprůměr, natočené je to slušně a hlavně jsem rád, že takhle zajímavý projekt vůbec vznikl. Třeba se na základě toho dočkáme pár dalších podařených kousků. PS: Nevím, co od toho čekali ti, kteří tomu napálili méně jak 3*, a už vůbec nechápu, jak se k tomuhle dostal někdo, kdo není fanda... ale budiž. ()

Zajímavosti (4)

  • Studio Warner Bros. projekt schválilo, jelikož se jim velmi líbil trailer, tvůrci ovšem museli slíbit, že se bude jednat o neziskový projekt, a proto byl umístěn na YouTube. (hansel97)
  • Všichni herci ve snímku jsou Italové, do anglického změní byli nadabováni. (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno