Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když na hory, tak do Špindlu. Právě do zasněženého Špindlerova Mlýna vyráží sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu v celovečerní zimní komedii Špindl. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je v pohodě, ale Katce i Magdě už třicet bylo a jsou pořád single. Objeví se ten pravý v zimním sněhu? Jisté je, že potkají další účastníky a zábavné postavy a během týdenního pobytu pak všechny zavalí lavina milostných i životních lapálií. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Někdy v životě bych rád potkal režiséra Cieslera a optal se ho co mu na tomto filmu připadá jako vtipné. Ono, když v celém filmu je nejsympatičtější z cca 20 postav jen 1 a kromě ní má nejvíc inteligence jeden pes (Messinka) tak je někde chyba Jestli to, že cca 50 letá ženská nabaluje cca 20 letého kluka, aby její starý žárlil nebo to, že starý páprda si ho honí na záchodě na nějakém německém pornočasáku a druhý chlápek mu ten časák zabaví pro vlastní potřebu případně to, že nějaká pipka za film zhruba 20 spadne na lyžích nebo na běžkách a na konci se nadere jak prase a sbalí náhodou chlapa s holkou. Mimochodem tu malou holku bych hodil ze Sněžky dolů tak nesympatického spratka v českých komediích jsem snad ještě neviděl a to už jsem jich teda viděl. Ono je rozdíl dívat se na 3 zhruba 20 leté kluky co chtějí zasunout (Snowboarďáci) a na 3 ženské z toho 2 mají zhruba 40 let co se o to snaží. Ta 1 hvězda je za písně a soundtrack a za postavu Elišky, která jediná je tam přirozená. Jinak nechápu pana Klause, že mu bylo potřebu v takové sračce hrát a Mareše jsem tam ani nepostřehl. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně podhodnocená komedie. Já se překvapivě bavil a párkrát i slušně nahlas zasmál. Příběh zde vlastně není, tři sestry jedou na Špindl zažít dobrodružství, kde krom lyžování dojde na alkohol i sex, což mě neomrzí nikdy. Kateřina Klausová je ke všemu k pomilování a potěší i účast známějších českých osobností. Nevím jestli je to tím, že žiji v Irsku a česká řeč i film mi chybí, ale já si to užil. 70% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi takhle, dějově to je o tom, jak tři holky jedou do Špindlu si zašukat a když přijedou na tu chatu, potkávají lidi, kteří chtějí to samé, ale nijak propojené to není. Objeví se tu spousta zbytečných postav, několik vedlejších, které se zjeví na začátku a pak se zjeví na konci, kde úplnou náhodou dostanou významnější roli. Ono vlastně se tady hodně věcí stane úplnou náhodou. Do toho je tu tuna trapného humoru a trapných a zbytečných scén. Výborně. Jo, a Špindl je české Las Vegas. To tady nebudu rozebírat, ale na celém tom filmu je jedna věc strašně zvláštní. I přes to, že to je celé úplně o ničem a je to trapné, i tak nemůžu říct, že by se mi ten film kdekoliv zdál nudný. Což se mi k tomu, jaké tu jsou mínusy, zdá absolutně nemožné, ale ono to tak bylo. Já fakt nemůžu říct, že bych se někde nudil a nechápu, čím to je. Ono natočit poutavě film, který je o ničem je strašně těžké a vzhledem k tomu, že to natočil Cieslar, kterého nemám rád... No, nakonec to je na slabé 2*, přestože to samo o sobě za moc nestojí. Ale kdybych dal míň, cítil bych, že jsem to podhodnotil. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ten, kto robil casting, je asi majiteľ obludária a chcel si rozšíriť zbierku. Lebo tak hnusné ženské vybrať do romantickej komédie na horách, to musí byť nejaký fetiš. Okrem tej blondýny všetko také zjavy, že vám pri predstave, že si tieto ženské prišli zašukať príde tak prirodzene zle. Bol to akýsi pokus o snowborďákov za zenitom, lenže nič vtipné tu nebolo, ani dobré pesničky a herci, čo by mali platiť ohavné. A Gránskeho netreba dávať do filmov. On len s ťažkosťami zvláda moderovať Československo má talent a to tam má tiež intelektuálnu konkurenciu na úrovni Alagič. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Průměr, průměr, průměr, ale tak oddychově napsaný a splácaný dohromady, že mu tak hrozivé obecné hodnocení zase nepatří. Polívkovou jsem nikdy nemusel, ale touhle vysokohorskou jednohubkou si mě docela získala a hlavně její role mě v rámci Špindlu poměrně pobavila. Nebýt houmlesáka Koháka a Gránského, který musí být momentálně zcela všude, by se z téhle mírně feministické sondy nestala vůbec špatná česká komedie. Lístek do kina bych za to ovšem neobětoval. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Krkonoších. (griph)
  • Na scénu, kdy David Gránský skáče v trenýrkách do sněhu dolů, najali filmaři dubléra. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)
  • Ve filmu se objeví autobus společnosti Flixbus, ve kterém do Špindlerova Mlýna jedou hlavní postavy. Tato společnost však do Špindlu v době natáčení a premiéry filmu vůbec nejezdila a zájezdy nepořádala. (vyfuk)

Reklama

Reklama