Reklama

Reklama

Hvězdná brána: Třetí říše

(seriál)
  • USA Stargate Origins
Trailer

Hvězdná brána se otevírá, aby jí poprvé prošel člověk. Když profesor Langford se svou dcerou Catherine po několikaletém bádání stále nemohou přijít na to, jakou funkci brána má. Vstupuje na scénu šílený nacista Brücke, který profesorovi ukáže, jak bránu zprovoznit a jako znalce starých jazyků ho donutí cestovat na druhou stranu, do říše boha Raa. Jeho dcera Catherine, kterou s sebou nevezmou se ale vypraví otce zachránit na vlastní pěst. Brücke na druhé straně přesvědčí vládkyni Aset, aby si podrobila poslušný národ a udělala z něj vystrašené otroky, které použije v boji o moc. Brücke má ale velké oči, jeho šílené představy o tom, že je bůh brzy narazí a nakonec se profesoru Langfordovi podaří Brückeho odstranit. Ještě ale nemá vyhráno. I když se s Catherine najdou a podaří se bránu znovu otevřít, pronásledují je bojovníci věrní bohu Raa... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Ampi 

všechny recenze uživatele

Goa'uldi jsou parazité a Hvězdná brána: Třetí říše tak trochu parazituje na úspěšnějších předlohách. Při té bídě to mělo jistou kontinuitu s prvním filmem Hvězdné brány jehož je prequelem. Zajímal by názor již zesnulé Vivecy Lindfors na mladou verzi Catherine Langford v podání Ellie Gall, kterou sama hrála v roce 1994. ()

Dvorka96 

všechny recenze uživatele

Pokud se mě někdo zeptá, jaký je nejhorší seriál ze světa Hvězdné brány, bez rozmýšlení mu odpovím, že tento. Po oznámení seriálu a shlédnutí traileru, jsem byl na větvi z toho, že po skoro deseti letech výjde nový seriál. Pak ale přišlo zklamání v podobě prvních pár epizod, které úplně zničily logiku daného univerza, která byla budována přes dvacet let. Vykoupením pro tento webseriál je to, že poslední tři epizody spravily to co sedm předchozích způsobilo, a dočkali jsme se i relativně smysluplného závěru a navázání na původní film a seriál. Bohužel vypadá jako fanmade, protože rozpočet je strašně zkrouhlý, tvůrci tím dosáhli toho, že původní Hvězdná brána vypadá lépe než toto i po dvaceti letech, a to radši nebudu zmiňovat zvukové efekty, protože když ani hvězdná brána nezní tak, jak by měla, tak je něco špatně. Nezbývá jen doufat, že další iterace seriálu z tohoto vesmíru dostane výrazně větší rozpočet a nějaké ty herce co umí trochu hrát. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Skutečně bolestivé setkání s novým přírůstkem do série Hvězdná brána. I přes snahu tvůrců je totiž Třetí říše vcelku amatérská, prázdná a kvalitou nijak valná. Nejvíce to jde vidět na počítačových efektech, které jsou snad vytvořeny na Blendru. Herci až na ústřední Ellie Gail jsou spíše ochotníci, což se nejvíce projevuje v roli nacistického záporáka. Těch 111 minut je též silně přes čáru a často (hlavně v první polovině) se dostavuje nuda. Suma sumárum jeden z nejslabších filmových kousků Hvězdné brány. Pokud můžete, vyhněte se mu. 45% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se po dlouhých 8 letech dostali zase do světa Stargate. Pořád je to lepší než nic. První díl mě zatím moc neoslovil, uvidíme. Odehrává se v roce 1938 a ukazuje nám první zkoumání brány a cestu na Abydos. Trochu mi vadí nízký rozpočet, který je dost znát... Díly májí pouhých 10 minut. Většina příběhu se odehrává na Abydosu, kam se dostanou jak náckové tak Cathrine a její otec. Společně bojují proti Eset, která se chce spojit s Hitlerem. Zní to trochu ujetě, ale nakonec to tak špatné není. Jedná se spíš o nostalgii. "Zachraň ho Horusovou holí!" ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Trochu to vypadá jako kdyby se parta nadšených fanoušku rozhodla někde získat prachy a natočit tento seriál. I přesto že to vypadá jednoduše a pro většinu díky tomu i příšerně, rozhodně to není nejhorší. Celkově myšlenka, že už před SGC bránu zpustili není špatná, přeci jen už se jim to jednou povedlo.. Co je tady přitažené za hlavu je prostě to, že tam zatáhli Němčoury co chtějí ovládnout svět. Což je asi v pořádku vzhledem k té době ve které se to odehrává. Nic méně zakončení kde jim vymazali paměť a vnukli jim myšlenku sestavení týmů, které by s goauldy bojovalo je prostě docela srandovní a až moc přitažená za hlavu. Pustili se do vod, kde museli udělat šíleně nereálný konec, nebo se vůbec nehlásit k seriálu či filmu. zvolili první variantu. Závěrem, jako fanda této série Stargate, musím i přesto uznat, že jsem se do určité míry bavil a až takový odpad to nebylo. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama