Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (867)

Marigold 

všechny recenze uživatele

Mám to pořád rád, ale největší grády to dostane někde uprostřed (a to ani ne díky akční scéně), pak už to tak elegantně kluše k nevyhnutelnému závěru. Pořád platí, že Vaughn umí akci naservírovat na stříbrném podnose beze švů, ale škoda, že jeho provokace už nemají takové koule. Jenom Eltona Johna, ten se sice prokoksoval důkladně a kope jak o život, ale na Tajnou službu to stejně nemá... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Já jsem měl problém už s prvním Kingsmanem (nahlížel jsem na něj jako na pubertální blbost, která nezná míru dobrého vkusu), takže není překvapením, že ani pokračování mě v kině "nedostalo". Vlastně bych jej měl hodnotit ještě níž než hodnotím, protože je bez pochyby slabší než předchůdce. Ale vlastně je mi to tak nějak jedno. The Golden Circle je pro mě totiž tak nezajímavý film, že mě nedokázal ani naštvat. Smutné. Taky jsem si chtěl chvíli stěžovat na to, že zdejší záporná postava je úplně divně a nefunkčně pojatá, ale pak jsem si uvědomil, že si nepamatuju, kdo byl záporák v jedničce (a dosud jsem si na to nevzpomněl!). Kdežto na Julianne Moore si asi pamatovat budu, takže stížnosti nechám na příště :D ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Country roads, take me home, to the place I belong..." Bavil jsem se stejně jako při sledování prvního dílu, ne-li ještě víc. Ano, je to vlastně typická dvojka - větší, bláznivější, delší a tak podobně, jenže zároveň je to stále ta ukrutná legrace, která dokáže s dětinskou radostí a s přehledem zkombinovat úplně cokoliv, co její tvůrce napadlo (včetně několika stoprocentně dojemných scén a trefné satiry), a která má metráky neokoukaných nápadů, jež by jí mohly/měly mnohé jiné filmy závidět. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

U svého prvního pokračování měl Vaughn jedinečnou možnost pohrát si s „pravidly" i zlozvyky pokračování, tak jako si v minulosti vyhrál s pohádkovými, komiksovými i bondovskými zákonitostmi. Jenže místo aby je adresoval, tropil si z nich šprťouchlata a využil je ku svému prospěchu, tak "sequelitidě" naplno podléhá. Výsledkem je film trpící veškerými neduhy pokračování; tedy všeho více, větší, delší, bombastičtější, zalidněnější, šílenější, přepálenější a... A v důsledku méně zábavný (neplést s nezábavný). Především proto, že se koncept nikam neposunul, délka je neopodstatněná, vtípek s Eltonem opakován až se stane otravným, Julianne sice výborná, ale odtržená od veškeré interakce s ostatními, přepálené je to tentokrát přespříliš, aby to zároveň fungovalo i jako (skoro) regulérní bondovka (což se jedničce povedlo vybalancovat), původní postavy se nikam nevyvinou, emoce krom "Merlin pěje" momentu zcela absentují a většina nových postav jsou karikatury bez jakéhokoli náznaku osobnosti. Znamená to, že by snad Vaughn ztratil drajv, nápady a natočil zbytečnou tuctovku? Neznamená, na to je až příliš dobrý režisér a má k ruce evidentně se bavící obsazení, ale má k tomu povážlivě blízko. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“VYPADÁ TO, ŽE TU ČELÍME NĚJAKÉ TAJNÉ OGANIZACI…“ /// Neserou se s přírodníma zákonama, mechanikou ani fyzikou. A je krásný, jak to všechno - myslím VŠECHNO! dělaj s okouzlujícím ftipem (nejen) angličana. Film, kde nic není nemožný a počítá se s tím, že s diváckým úsměvem na rtu, jde všechno líp. Celkem to funguje, ale… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Komiksovou sérii „Kingsman“, kterou napsali Dave Gibbons a Mark Millar, neznám. 2.) Zmizel Elton John. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. září 2017 v Londýně. (BMW12)
  • Okrem Veľkej Británie, kde prebiehala väčšina natáčania, pracovali filmári aj v talianskych Alpách a v Nemecku, na zámku Schwerin. Natáčalo sa od 15. mája do 13. septembra 2016. (MikaelSVK)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama