Reklama

Reklama

The Pack

Obsahy(1)

Rodina Wilsonovcov, ktorá žije na odľahlej vidieckej farme, sa dostane do finančných problémov. Situácia sa ešte zhorší, keď otec rodiny zistí, že niekoľko ich oviec roztrhal neznámy predátor. Večer sa stratí aj pes, ktorý patrí tejto rodine, a všetci si začínajú uvedomovať, že okolo domu sa pohybuje niečo nebezpečné. Vzápätí otca napadne rozzúrený pes, s ktorým očividne nie je všetko v poriadku. Tento pes sa tu pritom neobjavil náhodou. Prišiel s celou svojou svorkou, ktorá číha na svoje obete. Členky a členovia rodiny Wilsonovcov sa stávajú väzňami vo svojom vlastnom dome. Čaká ich náročný boj o prežitie proti svorke krvilačných psov. (Marceloo)

(více)

Recenze (35)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Námět dobrý a lokace výborné, bohužel nulový talent režiséra zabil první dvě jmenovaná pozitiva rychleji, než váš pejsek sežere mističku Pedigree complete menu.Málo gore, málo akce, hloupé a nesympatické postavy plus příííšerný soundtrack.Nedoporučuju v žádném případě.Nuda se zabitým potenciálem.30%. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

V ostatných rokoch kategóriu filmového animal terroru okupuje štúdium Asylum s ich megapiraňami, piraňakondami, sharktopusmi, dinocrocmi, pteracudami a podobnou nevídanou chamraďou a keď tak nad tým uvažujem, tak vcelku napínavý The Pack sú spolu s Grizzly zabijákom z rovnakého roku po dlhšej dobe (asi od čias výborného Rogue) prvými pozerateľnými zvieracími horormi a možno aj nádejou pre akýsi reboot tohto zaujímavého subžánru. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Na jednu stranu tu jsou nejvíce klišé a nudné postavy a na stranu druhou tu jsou neuvěřitelně dobře natočeny útoky psů. Postavy byly největší problém, byly mi u prdele co se s nima stane a to je trošchu problém když s nima musím strávit 90 minut. Navíc film začíná docela pomalu, takže si na útok celkem počkáme. Nicméně poté když jde film do akce, tak jsem se bavil dostatečně. Napětí je vysoké a tempo ke konci neuniká. A jak jsem řekl, túky psů jsou dost možná nejlépe zfilmovaná co jsem zatím viděl. Ty tiché útoky či číhaní kdy psům svítí jen oči jsou PARÁDNÍ(například útok na policajta neměl chybu). Film je lehký nadprůměr, třeba takový Breed byl o něco lepší. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Film, který názorně ukazuje, že nejlepším přítelem člověka je...kniha. Nebudu psát příjemný horor, když mám z nakvašených psů fobii. Někomu sice přišlo, že gore bylo málo, ale díky, mně ti roztrhaní úplně stačili...Samozřejmě dalo by se vytknout, jak lehce se tvůrci zbavili bankovního úředníka (ale efektně), proč patrony byly zrovna ten den přeneseny na zvířecí kliniku, proč nápad s ohněm přichází tak dlouho a je nedotažený (njn byl by to kratší film) a hlavně - jasně, psy si do Austrálie natahali osadníci, ale kde by se tam proboha vzali vlci (,,Psi s vlky se kříží mezi sebou.")! Ne, vlci zkrátka ne. Ale dosti výtek, pro mne napínavý film s hnusnými bestiemi... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film, pri ktorom sa dá pekne precvičiť angličtina - jednoduché dialógy, jasné a zrozumiteľné vety, prípadne len povely a predvídateľné jednanie postáv. Najviac ma asi potešili psíci, ktorí to tu so svojimi zubiskami vedeli pekne roztočiť, len škoda, že toho bolo tak málo. Možno len tak jedna-dve scény dýchali väčším napätím a lepším masakríkom. Mám rád animal horory, tento sa však podaril len tak na polovicu. 50/100 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Austrálii a na Novém Zélandu. (herr_carter)

Reklama

Reklama