Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

Rominator 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o takový průser jako posledně, ale Sly by měl svoje budoucí filmové projekty vybírat s větší rozvahou. Film nabídne absolutně jednoduchý příběh odehrávající se převážně ve tmavých scénách, aby si divák nevšiml nízkého rozpočtu. S akčními scénami se docela šetří a vetší množství akce je v poslední třetině. Max Zhang to docela rozbalí ve dvou scénách. Dave Bautista nedostal tolik prostoru a má jeden spíše průměrný souboj. Sly za celý film zpacifikuje pouze čtyři protivníky. Hlavní záporák nezaujme, protože je nevýrazný a nemá charisma. Film má pouze 87 minut. [Ray Breslin: „I'm done with prisons.“] HODNOCENÍ 40% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarená jednotka, o dosť slabšia dvojka ktorá sa len tak tak dala pozrieť. A Stallone sa pustil do trojky. Escape plane s názvom The extractor sa ale po nevýraznej dvojke dal. Stallone tu je znova pomerne krátko a to je na škodu, niečo chýbalo. Nič veľké nečakajte. To reálne bol v tomto filme aj 50 cent? 3* ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý podprůměrný film který skoro nemá čím zaujmout snad jen celkem pohlednou unesenou dcerou čínského milionáře a dokonalým závěrečným songem,písní Shoot You Down od WØLFFE.Oceňuji však na tomto filmu jednu věc,že nemusím číst stupidní komentáře typu:,,Není to podle knižní předlohy,postavy se liší oproti knize" a další voloviny.Divák tu může naštěstí jen porovnávat s předchozími díly Plánu útěku a jedničce která se hodně povedla i humorem byla nabitá se další díly již nikdy nevyrovnají.Stallone je v mnoha ohledech precizní,ale prostě model nastavování jaký před lety uplatnil na sériích o Rockym a Rambovi nelze uplatňovat do nekonečna a na všechno.Chápu Sylvestra Stalloneho že chtěl navázat na úspěch jedničky a svézt se na opojné originalitě filmu a tak po hlavě skočil do druhého dílu na kterém pohořel,teď zkusil uplatnit své zkušenosti i ve třetím dílu,ale také žádná sláva a tak trochu mi připomněl manželské páry které mají jedno dítě holku nebo kluka a rozhodnou se pro druhé aby měly doma obě pohlaví a ono to nevyjde a tak to zkouší několikrát až nakonec mají doma třeba čtyři dcery nebo čtyři syny a na další pokusy už zklamaně rezignují.,,Slyšíš to Sylvestře?Také rezignuj nebo se staneš "hrdinou" v sérii filmů o ničem". ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti otrasnej dvojke to ma 2 klady. Zápletka sa snaží nadviazať na udalosti z jednotky a Sly tu má dosť priestoru na to, aby sa dalo povedať, že je hlavný hrdina. Ale väčšinu stopáže aj tak len niekde sedí alebo stojí a kecá dve na tri. Záporák postráda jak charizmu tak aj nejaký poriadny plán. Zápletka je totálne nezáživná. Väčšinu filmu sa len neznesiteľne kecá v hnusne nasvietených lokáciach. Použitý filter je mix hovnovo hnedej a pošťato žltej farby. Už ani ten polorozpadnutý Shawshank nemá žiadnu atmosféru. No a nejakých akčných scén sa okrem krátkeho úvodu dočkáme až vo finále. Okrem Bautistu strieľajúceho z nejakého paprskometu väčšinou len bitky, ktoré ale ničí rozheganá kamera a bleskový strih. Kontaktov medzi aktérmi vidno minimum a choreografia tiež za veľa nestojí. Napriek tomu práve za bitky Bautista vs. o niečo menšia korba a Max Zhang vs. Daniel Bernhardt dávam aspoň 2 body, keďže sú tým najlepším na tomto otrasnom videoshite, ktorý je kvalitou na úrovni videopeciek ako sú Seagalov Maximum Conviction alebo Lundgrenov Larceny. Že ste o tých filmoch nepočuli? Dobre pre vás. Tomuto shitu sa vďaka účasti Slya a napojeniu na solídnu jednotku veľa ludí nanešťastie nevyhne. 2/10. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celá série je hodně nevyrovnaná z jedničky si většina lidí ustříkla z toho, že tam byl Arnold s Sylvestrem a z neznámých důvodů se dostala do červených čísel dvojka byla sračka a tohle je lepší průměr. Nejprve menší zklamání jelikož to nenavazuje na dvojku jelikož co bylo na ní nejlepší bylo ten konec a zajímalo mě kam to bude směřovat což se bohužel asi nedozvím. Jinak k filmu jak tu někteří píšou laciné béčko bez scénáře (během ani ne 5 minut se zde dozvíme kde záporák sídlí a to pouze podle jen jednoho náboženského obrazu Dave Bautista si zde chodí po věznici s puškou a hraje s tam na Ramba a střílí na počkání to tam jako nebyla žádná ochranka ) a bez nějakých hereckých výkonů. Plusem je to, že Stallone zde má oproti dvojce více prostorů a něco předvede a výší porce brutality naopak mínusem je hlavní záporák , který je totální looser, který se zmůže maximálně na zabíjení rukojmích, scénář a logika postav a jejich herecké výkony (ten asiat si tam hrál na Karate Kida nebo co to tam bylo za parodii navíc vypadá jak ženská a na konci, když odejde z ženskou vypadá to divně). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama