Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli se tu rozčiluju nad schválně se třesoucími ručními kamerami všelijakých kameramanských retardů, ale oproti kameře v téhle ptákovině jsou ostatní skákající kamery většinou klidné a meditativní skoro jako u Tarkovského. Vskutku extrémně hrůzný pseudokameramanský výkon mi spolehlivě přehlušil veškeré ostatní dojmy z tohohle jinak obstojného mozkového klystýru. Takže i když jeho děj už není tak třeskutě trapný a blbý jako v jedničce a je jen sympaticky blbý, i když má Sly parádně brunátnou držku, i když mě pobavil impozantní neanderthálec Bautista skládající za pár vteřin rubikovku a předstírající že umí používat noťas, i když mě nechtěně pobavil jeden vylízaný negerský rapper hrající computerového specialistu, i když jeden čínský ouřezek předvedl dost sympatický výkon, nebo i když je námět a scénář neodolatelně praštěný jako u mých oblíbených podřadných videobéček, nestačí mi to kvůli nekoukatelnému obrazu ani na průměr. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nenapíšu nic co se tu už neobjevilo, ale ona většina těch komentářů tady celkem sedí. Zbytečný horkou jehlou spíchnutý pokračování celkem obstojný jedničky která nebyla bez chyb, ale byla ok. Tohle neměl Sly zapotřebí svou (ne)účastí se tu degraduje na úroveň sádelníka, Bautista je tu pak úplně k hovnu. Hlavní rádoby hrdina je ťamanská nula bez charizma i záporák je ubohej trapáček. Když k tomu přidáme i fakt, že příběh nemá ani hlavu ani patu, tak to nezachrání ani skutečnost, že akční scény nebyly úplně nejhorší, ale když máte zbytek filmu v píči, tak je to chabá útěcha. A ten kdo to nacpal do našich kin, ať se nechá vyšetřit.20% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VÍŠ, MLADEJ, TO TI MUSÍM PŘIZNAT. ODVEDLS TU PARÁDNÍ PRÁCI. VYBUDOVALS VĚZENÍ. VYPADÁ, ŽE NEMÁ ŽÁDNÉ SLABINY. ALE VÍŠ TY CO? VŽDYCKY TU JE JEDNA…“ /// Už úvod napoví, že tady nemá smysl vočekávat nějakou inteligenci (filmařů – hlavně…). No a zbytek filmu to mnohokrát potvrdí. Je to jednoduchý, takže to celkem vodsejpá, ale… Sly je tady dědkovitej dědek, čehož si všimli všichni, takže ho nepouštěj do větších akcí. Všude samej Číňan a vůbec všechno to působí jako vodfláklej nákup z asijský tržnice! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že s mozkem a trpělivostí…. 2.) Neznám odpověď na hádanku: Je to starý, ve filmu to působí trapně a není to J-C Van Damme. Kdo je to? 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

První šok přijde v momentě, kdy si divák uvědomí, že Sly Stallone se v prvních dvaceti minutách objeví pouze na tři minuty. Jak Sylvester Stallone tak Dave Bautista nedostanou v příběhu tolik prostoru a hrají pouze důležité vedlejší postavy. Escape Plan 2: Hades (2018) je levný film se špatným příběhem, otřesnými triky a nudnou akcí, kterou nezachrání ani zběsilý střih. Hey, Breslin... Good to be back? No, it’s bad to be back. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Příští rok nás asi čeká v kinech Seagalovka, když se tento bizár dostal do kin Stallone dvacet minut, Bautista pět minut, no coment. Jednoznačně letošní nejhorší akční film a to jsem si myslel, že Přání smrti 2 nic nepřekoná. První hodina je naprosto šíleně nudná arénovka s céčkovým střihem a Útěk z vězení připomína tak maximálně závěr. Uff, tohle Stallone nemá zapotřebí......2/10 ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama