Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes. Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (321)

liskam 

všechny recenze uživatele

No a co by kdo chtěl, že... Vždi´t jde vlastně o Pilot/ test, jestli se vyplatí dělat levný filmy pro Čínu. Vznikají tu čínský béčkový vosumdesátky...:-)) Stallone to produkuje, Bautista se stále ještě hledá, navíc z toho bude mít určitě nějaký ty procenta a moc rád by chtěl, aby na něj chodili hordy vypatlanců stejně jako na "The Rocka". Wes Chatham se předvedl v The Expanse, takže proč by nezačal s filmmama jako je tenhle. A zbtek je v podstatě jen stafáž, která třeba časem začne hrát normálně a v něčem normálním. Furt mi ale ty "mlaďasové" seděli ke Stallonemu více, než ťi co se s ním pokoušeli hrát v Postradatelných 3. Věděl jsem do čeho jdu, takže sázím pohodovou slabou 3* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stallone je v posledních cca deseti letech zárukou kvality, ale s tímhle parazitem šlápnul pořádně vedle. Asi nejhorší ze všeho je prostředí věznice, která sice působí osmdesátkově, ale není v tom ani špetka nostalgie. Spíš naopak. Další věcí je mizerná akce. Začátek ještě jakž takž ušel, ale pak se to zvrhlo do bordelu, za který by zasloužili střihač s kameramanem přinejmenším nakopat. Čestná výjimka pro krátkou přestřelku v hospodě. No a nakonec by mě nikdy nenapadlo, že prostou báchorku o útěku z kriminálu může někdo odvyprávět takhle zmatečně. Pevně doufám, že ten náběh na třetí díl vyzní nakonec do ztracena. 15% ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Možná bych měl dělat sám !!" - "Sám to nikdo nedá.." Ani Sly na svých bedrech neutáhne podobnou zrůdnost.. Tady totiž Stallone, jakkoli si v kariéře již pár propadáků zažil, dává svým skalním fanouškům hodně silný k.o. Tady šlápl vedle jako nikdy, protože Céčko Miller na to prostě nemá.. A přitom stačilo, aby Sly cinknul kámošovi Willisovi, a ten by jej jistě varoval do jakého béčkového hnoje se nechal umluvit.. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ešte si pamätám, keď tento film išiel do kín, ako veľmi ho propagovali. No, ale pamätám si aj to, že ho kritikov nešetril asi nikto. Preto som pozretie odďaľoval, až teraz keď som si išiel pozrieť jednotku, tak, že dám šancu aj pokračovaniu, no spravil som chybu. Je to príšerne nekoordinovane, veľa scén do príbehu ani nezapadá a nie sú ani vysvetlené. Sly tam hra len druhé husle aj to je len plný moralizovania a tupých fráz. Nezaujímavý príbeh, formou  ťažko zaostalý a trikovo to tiež nebolo žiadne terno. Je to slabé po všetkých stránkach a tak odo mna dostane aj slabé hodnotenie. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečné pokračování, které ani zdaleka nedosahuje kvalit prvního filmu. Oldschoolový feeling je pryč a místo toho sledujeme hackujícího 50 Centa, kopající asiaty a Davea Bautistu, který hraje Davea Bautistu. Jo a občas se tam objeví Sly, který výrazně posloužil marketingové propagaci filmu, ačkoliv se jeho účast ve filmu počítá pouze na minuty. Už by to zase chtělo nějakého toho Rockyho, Ramba nebo Expendables. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (5)

  • Film bol natočený za 19 dní. (Paldiny)
  • Roli jednoho z vězňů si zahrál UFC welterweight champion Tyron Woodley. (coffeeblack)

Reklama

Reklama