Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dynamická lovestory plná tance a hudby. Život Mary a Buddyho se točí kolem jejich lásky, mají hlavně sami sebe navzájem a žijí romanticky v odstaveném přívěsu. Navíc je spojuje vášeň k tanci. Ve svém malém městě skoro na konci světa dali dokupy taneční skupinu, streetdance jim všem přináší přátelství, volnost a taky sny. Oba stejně jako ostatní členové skupiny sní o tom, že jednoho dne budou nejen zamilovaní, ale i slavní a bohatí. A dveře velkého světa i nablýskaného showbusinessu se jednoho dne opravdu pootevřou. Během tanečního battlu jim totiž uznávaný producent nabídne účast na castingu pro velkou televizní taneční soutěž. Zákulisí takové show má ale svoje tvrdé zákony, pro charakter každého z nich a pro přátelství bude sláva znamenat velkou zkoušku. Tu nejtěžší pak bude muset podstoupit láska ústřední dvojice. Zatím se milovali bez kompromisů, do jejich citů ale vstoupí nové a nečekané postavy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Andrea Sedláčková sa v 50-ke definitívne zbláznila. Alebo je možné, že ju niekto v "backstagei" vydieral a musela tento film nakrútiť. Backstage pôsobí dojmom, že jeho pôvodný zostrih trvá minimálne tri hodiny, kde by udalosti dávali asi nejaký zmysel. Tu bohužiaľ nič na nič nenaväzuje, v jednej scéne je nastolený konflikt a v ďalšej v rámci tejto minizápletky sa o pár minút zázračne vyrieši. A niečo sa nevyrieši vôbec. No a takýchto minizápletiek je tu väčšie než malé množstvo. Tanečky sú fajn, takže tu je čo oceniť, z čoho mi však vychádza, že mládež odviedla oveľa lepšiu prácu, než skúsení tvorcovia na ostatných postoch. Upozorňujem na Fukovu hlášku v recenzii, kde sa zamýšľa nad tým, že skupina West Coast Crew pochádza zo slovenského mesta, ktoré nie je na západe, ani sa nenachádza na pobreží... ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Já věděl, že to bude fany gylty pležr, mén. Backstage má výhodu v tom, že působí skromně, Není to klasický kalkul jako jiné české komedie poslední doby. Na tvorbě se očividně podíleli lidé, co chtěli natočit něco dobrého. Že výsledek působí, jak kdyby jej natočili puberťáci sjíždějící americké taneční filmy, je pro filmového fanouška jen dobře. Kombinace trapných anglických hlášek, špatných neherců, technicky špatného a vůbec celkově nesmyslného českého dabingu, rádoby objevného příběhu s klišé zvraty, to vše prakticky bez nadhledu. Jako nechtěná komedie Backstage funguje. Není to frustrující sračka, dobře jsem se bavil. A abych jen neshazoval, místy to má překvapivě dobrou kamerou. 40% ()

Reklama

Selixinho odpad!

všechny recenze uživatele

Trash. Tohle je jedna z těch situací, kdy videoklip k úvodní písni "Padám" je mnohem poutavější podívaná, než samostatný film. Amatérské herecké výkony i když bylo z čeho čerpat. Primitivní zápletka, prakticky neexistující scénář. Vždyť tohle nemůže bavit ani ty kluky a holky, co se tanci opravdu věnují. Hrůza, nikdy víc. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dost mě překvapuje, že tohle natočila režisérka Fair Play, jelikož takový skok z žánrů bych nečekal u nikoho v Česku. Musí se nechat, že někdo konečně dostal do Česka žánr, který tu snad ani nikdy nebyl, bohužel to úplně nedopadlo. Jako jo, ten tanec sám o sobě funguje, jestli vypadá dobře nechám na jiných, nevyznám se v tom. Rap a hudba Bena Christovaa mi tam celkem lezla na nervy, ale co se dá dělat. Co se týče postav, jsem nakonec rád, že ze všech nevylezli megapitomci s megaegem, asi dvě jsou tady celkem sympatické (včetně zajímavého, ale naprosto blbě charakterizovaného Huga, ten jeho důvod proč s nikým nemluví je docela směšný). Tady je vlastně obecně hodně věcí nedomyšlených nebo úplně hloupých či zbytečných. Ta pasáž s matkou Mary je absolutně neuvěřitelná a naprosto nedotažená. A hlavně odfláklá, jako by tam prostě musela být za každou cenu. A nebo ta taneční soutěž - vždyť to absolutně nemělo pravidla. Jako, do finále postoupí skrze divokou kartu taneční skupina, co tam ani nesoutěžila v těch semifinálových kolech! A já tyhle Talenty a Superstar znám celkem dobře, tohle naprosto odporuje všem pravidlům, je sice hezký, že nám režisérka ukázala, jak tyhle soutěže skutečně fungují, ale zase na druhou stranu - většina z nás to stejně asi ví. Když ale pominu tohle a to, že někdy je ten slang hlavních postav ne sotva uvěřitelný, jedná se o celkem příjemnou podívanou. Ale jenom na jedno zhlédnutí. Podruhé bych se na to asi už nepodíval, možná tak v televizi, kdyby nic jiného nešlo a mě nejel počítač, tak asi jo. 2* ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zvykol som si, že sú na tejto databáze aj hudobné videoklipy, no nemuseli by trvať až hodinu a pol ako tento. Zase tragédia na jednu hviezdu to nebola, dalo sa pozerať na tančeky, na Mary, aj na dialógy skutočných hercov, ktorí sa sporadicky objavovali. Slabinou je scenár, ktorý je kompiláciou amerických tanečných filmov s reáliami Prahy a Svitu. Keď si naviac uvedomím, koľko to dalo práce aj od tanečníkov, nemôžem ísť pod dve hviezdy. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (7)

  • „Bylo tam deset tanečních skupin, dvanáct televizních kamer, naše dvě televizní kamery, padesátičlenný štáb televizní, náš padesátičlenný štáb, asi čtyřicet maskérek i kostymérek. Byly to moje nejtěžší natáčecí dny,“ svěřila se režisérka Andrea Sedláčková. (SONY_)
  • Ben Cristovao ve filmu hraje porotce, kterého si po dotočení zkusil doopravdy v SuperStar 2018 (od r. 2018) (Duoscop)
  • Pri finále majú tri skupiny rovnaké SMS číslo, pričom ale v základných kolách mala každá skupina vlastné SMS číslo. Hlasovanie preto nemohlo fungovať. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama