Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ať už míříš na cokoli, buď rozhodnutej zabít." To bylo tak blbé, až jsem se u toho bavil. Já se sice umím zlobit, když uvidím něco pitomého, ale tohle mě svou blbostí a naivitou tak rozesmálo, že to snad bylo i fajn. A to píšu přesto, že bystrost není mé druhé jméno a přesto jsem padouchy, hrdiny i padouchy hrající si na hrdiny dokázal rozpoznat při prvním pohledu do kamery. To by se nemělo stávat. Takže pokud mám někoho vyzdvihnout, tak to byl ten třímetrový hlídač záchodků, který oba své štěky zaštěkal naprosto dokonale a odevzdaná recepční z lázní, která znuděně zvládla totéž. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

První půlka je opravdu našláplá. Všechny strany na jednom casinu, 25 kg kokainu pryč, unesené dítě, hodní poldové, zlí poldové, ochranka kasína, kupec, prodejce a jeden opravdu zajímavej záporák. Bohužel druhá půlka to sráží na kolena hlavně tím, že Foxx neměl být u unosu dítěte bodnut (je to vidět i v ukázkách, proto jsem neupozornil na bojler). Chtěl bych ho spíš vidět v plné formě.. Poslední dobou mě začínají vadit wtf momenty a bud se na to uplně vysrali, nebo si o nás divácích myslí, že jsme úplně blbí. Tak oni mají chycenýho kluka, rozdrtí mu ruku a odejdou a nechají otevřené dveře a mobil, aby mohl utéct ?? To se to nedalo vymyslet nějak líp ? Ta doktorka v garáži to byl taky spíše nepovedený vtip. Jinak film má pár opravdu zajímavých fajtů a postředí Vegas se prostě nikdy neomrzí. Taková trochu horší Skrytá identita.. ()

Reklama

Torpid 

všechny recenze uživatele

Realisticky působící rvačky a A-čková superhvězda v hlavní roli naprosto nezachrání tenhle tupej neoriginální scénář /sotva průměr má i originál od francouzů z r. 2011/. Vůbec se nepovedly především dialogy a s tím i vytvoření jakéhokoli vztahu k postavám, což mi u takhle staromilské akčňárny se solidním rozpočtem vadí především. A obsadit po tisící Davida Harboura do jeho nejčastější role /hadejte jaké?/ je spoiler jako prase sám o sobě. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jediný důvod, proč jsem dal filmu šanci, je Jamie Foxx. Trailer mě docela zaujal, ale čekal jsem obyčejné béčko se strnulou akcí a nepřekvapivou odfláknutou režií. Jenomže, Sleepless má střídmých 90 minut, ani chvilku nenudí a až do konce nepřestává překvapovat jedním neuvěřitelným masakrem a efektivními přestřelkami. Přímo se vybízí srovnání s Johnem Wickem...a já se u tohodle kousku bavil víc a hlavně kvůli absenci příběhové vaty. Foxx v akční poloze nemá problém a jelikož, nebo možná právě proto, je od určitého momentu ověnčen handicapem, v bitkách tělo na tělo si to neskutečně dává a pokud ne, tak si pomůže nějakým netradičním způsobem (scéna v kuchyni se sekáčky TOP) a pokud náhodou není k sehnání, objeví se obrovitý David Harbour (ten chlap je prostě všude). Akce sice není tak přehledně snímaná nejlepšími choreografy v Hollywoodu jako právě Wick, ovšem působí přirozeněji a na menším prostoru se rozhodně je na co koukat. Doufám, že bude dvojka, jelikož k tomu příběh směřoval, i bez té finální scény..i když to sakra vydělalo takový drobný! Obrovská škoda, že to v Americe odepsali předem jako já a k nám to nakonec vůbec nešlo...9/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Remakuje sa a remakuje. Jedno z najväčších ( nielen ) hollywoodskych (ne)šťastí je recyklácia. Ono má to pomáhať prírode, čiže hádžte odpadky do správnych košov, aby sa následne mohli spracovať do svojej pôvodnej podoby, pričom nemusíme znečisťovať. Tento model, ale nefunguje v kinematografii. Teda väčšinou. Amerikánci proste natočili ďalšiu zbytočnosť, ktorá mohla ostať v krajine svojho pôvodu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)
  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama