Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

helrohir 

všechny recenze uživatele

Popravde, ani predošlé dva filmy ma nejak extra nebavili, ale toto už tretie pokračovanie padá ešte do menej záživných vôd filmovej zábavy. Akcia nudná, krimi zápletka je veľmi slabá, rovnako tak hlavný záporák je najmenej výrazným zloduchom z celej trilógie. Humorná zložka ma paradoxne bavila asi najviac z týchto troch filmov, a ani Eddie Murphy ma teraz toľko neiritoval, keďže svoju "papuľnatosť" držal na uzde. V každom prípade najmenej zaujímavá časť a preto len podpriemerné hodnotenie. 40%. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Myslete si co chcete, ale trojka je prostě nejlepší!!! S Eddiem Murphym miluju dva filmy. Cestu do Ameriky (ale s dabingem, kdy se skupina na benefici jmenuje Sexy bonbónky) a právě trojku Policajta v Beverly Hills. V jedničce je banán a to je sranda. Ovšem tady se směju prostě pořád. A stačí mi k tomu jen výrazy obličeje, co Eddie jako Axel vyrábí. Ze tří policajtů má tenhle snímek největší spád, příběh je jednoduchý, plný humoru a v atraktivním prostředí Wonderlandu. Ty hlášky: “Mám ženu a tři děti, padesátku jsem neviděl dvanáct let” “Vypněte tu zas*anou muziku” “Bolí tě to?”. A Anihilátor 2000, na který lidi šmatlali a kašlali je kapitola sama pro sebe … jak z něj vyletí ta síť … Je to děsná hlína a i když jsem už tyhle dva filmy viděla milionkrát, nikdy mě neomrzí. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harold Faltermeyer: 1. The Place Where You Belong - Shai [4:22] ,2. Summer Jamming - Inner Circle [4:03] ,3. Luv 4 Dem Gangsta'z - Eazy-E [4:33] ,4. Mood - Chante Moore [4:10] ,5. The Right Kinda Lover - Patti LaBelle [4:52] ,6. Keep The Peace - INXS [4:29] ,7. Right Thing, Wrong Way - Terence Trent D'Arby [5:13] ,8. Leavin' - Tony Toni Tone [4:04] ,9. Axel F - Nile Rodgers/Richard Hilton [2:57] ,10. Come See About Me - Supremes [2:37] ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější a na hony nejhloupější díl. Eddie Murphy skoro úplně vynechal humor, který jen tak tak držel první dva díly nad vodou. Trojka ale nudí od začátku do konce, a svou blbostí mi připomněl Tři nindži z zábavním parku. Jenže ti byli tou blbostí alespoň trochu vtipní, Murphy tady jen předvádí posmrtnou křeč. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Najslabší diel série stále dosahuje neškodného priemeru. Najväčšou devízou zostávajú "kecacie praktiky" Axela Foleyho aké boli s výnimkou udeľovania cien prakticky vypustené. Bez nich sa tento diel ničím nelíši od iných akčných výplachov s niekoľkými vydarenými hláškami. Tie paradoxne neplynú z úst hlavnej postavy, ale od nováčika Hectora Elizonda, ktorého prítomnosť na plátne príjemne oživuje jeho dianie. Z celej trilógie je tu k videniu najväčší počet zbytočných scén (tanečná kreácia z garáže, prezentácia novodobých zbraní či záchranná misia detí). Film navyše dopláca na obmedzený priestor zábavného parku. Ten po veľmi dobrom štarte pôsobí viac menej stagnujúco a ku koncu už si ani divák nespomenie z čoho tento výlet vlastne plynul. Popravde som chvíľu uvažoval nad nižším hodnotením, ale s prihliadnutím na ďalší smer Murphyho kariéry ide o taký malý klenot. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama