Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (203)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Trojka určitě na předchozí neztrácí tolik, jak by se možná na první pohled zdálo. Vyrovnal to perfektní záporák a Axel méně kecá a víc dělá. Kecací scény totiž přišly do starších kousků, takže jestli jste měli rádi Axela právě proto, možná Vás trojka trochu zklame, ale je to stále Axel a mnoho neztratil (film). 60%=3/5 ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Druhý díl díru do světa zrovna neudělal, ale ani hlavního hrdinu neztrapnil. To dokázala až část třetí... Atmosféra poloviny devadesátých let jakoby se vůbec nehodila k této postavě, která působí nepatřičně. Navíc z Landise se vyklubal povrchní rutinér, jenž zakryl snahu předchozích dílu o "drsnost" a v jeho podání je označení thriller jako vtip, viz. bezradná závěrečná přestřelka. Vtipu ubylo na úkor planého moralizování a všelijakých hovadin, které Axela Folyho jen pohřbili. Lepší je se tomu vyhnout. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Najslabší diel série stále dosahuje neškodného priemeru. Najväčšou devízou zostávajú "kecacie praktiky" Axela Foleyho aké boli s výnimkou udeľovania cien prakticky vypustené. Bez nich sa tento diel ničím nelíši od iných akčných výplachov s niekoľkými vydarenými hláškami. Tie paradoxne neplynú z úst hlavnej postavy, ale od nováčika Hectora Elizonda, ktorého prítomnosť na plátne príjemne oživuje jeho dianie. Z celej trilógie je tu k videniu najväčší počet zbytočných scén (tanečná kreácia z garáže, prezentácia novodobých zbraní či záchranná misia detí). Film navyše dopláca na obmedzený priestor zábavného parku. Ten po veľmi dobrom štarte pôsobí viac menej stagnujúco a ku koncu už si ani divák nespomenie z čoho tento výlet vlastne plynul. Popravde som chvíľu uvažoval nad nižším hodnotením, ale s prihliadnutím na ďalší smer Murphyho kariéry ide o taký malý klenot. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyšetřuju tady, myslím si, že dobře, protože jsem tady jen pár minut a už po mně stříleli." Axel se potřetí vydal z Detroitu do Los Angeles a já si myslím, že to neměl dělat. Ztratil totiž hodně na své ukecanosti i nadhledu, Billy zúředničil, Taggart se ani neobtěžoval vstoupit na scénu a načesaný záporák byl omyl sám o sobě. Takže se vsadilo na to, že zábavní park bude bavit a on to kupodivu nezvládl. To už byl lepší i Anihilator 2000, ale opravdu jen o kousek. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Policajt z Beverly Hills byl solidní značkou. Mohl mít klidně už pět nebo šest pokračování, ač mám v případě kombinování akce a humoru radši ostřejší ražení á la Poslední skaut. Policajt byl vždy takovou akční limonádou s jasně narýsovaným dějem, kdy dobro smete všechny darebáky a Eddie Murphy se u toho docela vtipně tlemí. Napotřetí se moc nápadů nedočkáme, neobvyklých situací si také neužijeme, takže velmi rychle musíme přivírat obě oči. Dynamická akce chybí, samotný Murphy si to jen objezdil, namísto toho, aby třetí výlet s Axelem Foleym odmakal. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Zábavný park, v ktorom sa natáčalo, patrí štúdiu Paramount. (m.a.t.o.)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 50 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno