Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ringo Starr náhodou získá vzácný prsten, který je určen oběti, která má na konci dne zemřít. Z Indie do Anglie ho pronásleduje banda fanatiků, kteří mají za úkol Ringa najít, zabít, rozkrájet... Navíc je mu na stopě i šílený vědec, který chce za pomoci prstenu ovládnout svět. Kapela ho ovšem chrání, pomáhá jim i půvabná Ahme, a tak za poslechu She's got the ticket to ride, You´ve got to hide your love away nebo právě titulní Help! putujeme do Alp a dál. (Jinny)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Od začátku až do konce vykalkulovaná záležitost, která staví na hvězdné, fenomenální popularitě Beatles. Scénář je řiďoučký a v podstatě i hloupoučký, herecké výkony nevalné, ale o nic z toho tu nejde. Ten film vznikl kvůli hudbě a scénář tvoří vlastně jen spojovací můstek pro pásmo písniček. Koneckonců, proč ne. Pro fanoušky Brouků povinnost, pro ty ostatní zajímavý popkulturní fenomén a doklad doby. Celkový dojem 55 %. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Dobrý i když strašně ztřeštěný film. Pro fanoušky Beatles ( mezi které patřím i já ) jak dělané nicméně některé scény jsou natolik šílené že mi nad nimi zůstal rozum stát...slavné písničky jsou sice dobře zakomponované ale betales dělající čím dál větší šílenosti vypadají sice legračně ale někdy už hodně trapně.... ()

Reklama

MkSallam 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nedává smysl, ale je to velmi zábavné, co je to? No přece Help!, totální šílenost ve které uvidíte Beatles v jednom totálně nelogickém příběhu plném geniálních gagů a nudných hluchých míst, díky kterým je snímek značně nekonzistentní. Hudba je ale fajn, Beatles jako herci taky a převlek za sněhuláka je jedním slovem úžasný... :-) ()

sud 

všechny recenze uživatele

Totálně ulítlá záležitost. Ujeté komedie byli v té době ve Spojeném království v módě, s počínajícím fenoménem jménem James Bond začly být populární špionážní zápletky a hlavně - Beatles na vrcholu. Oproti "Pernému dnu", který ukazuje jeden "obyčejný" den slavné čtyřky, je "Help" nečím úplně jiným. Máme zde spousty postav i hodně humorných situací. Ovšem v druhé půli je film buď zdlouhavý, nebo zase hrozně moc uspěchaný a ztřeštěný. "Pernému dnu" se sice nevyrovná, ale i tak je to skvělá komedie s legendárními písničkami a pro fanoušky Beatles nezbytnost. ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

Suchá Anglie a suší Beatles..svým osobitým způsobem. "So this is the famous Beatles ha?" "So this is the famous Scotland Yard ey?" Od dětství na to rád vzpomínám a pamatuju si určité scény do detailu. Vidět to po letech potěší:) Každopádně kdyby to stáhli na hodinovou délku vůbec by to neuškodilo...ba naopak ()

Galerie (137)

Zajímavosti (26)

  • Jedno z propagačních hesel k filmu znělo "Prosím nevyzrazujte začátek tohoto filmu svým přátelům (stejně by vám nevěřili)." To byla narážka na tehdejší obvyklé uvozovací věty ke thrillerům: "Prosím nevyzrazujte konec tohoto filmu svým přátelům." (Morien)
  • Ona „známá elektrárna“, v níž během azylu Beatles v Buckinghamském paláci vypadnou pojistky, je londýnská Battersea Power Station. Roku 1939 byla dokončena původní dvoukomínová hala, v letech 1953–1959 přibyla identická druhá část a tím získala budova svůj ikonický vzhled. Proslula především propojením s deskou „Animals“ skupiny Pink Floyd, když mezi její komíny bylo vypuštěno obrovské nafukovací prase. První hala (1939) skončila s výrobou elektřiny v roce 1975, sousední pak o osm let později. Battersea dnes slouží jako kulturně komerční centrum. (Robbi)

Reklama

Reklama