Reklama

Reklama

Tři mušketýři

  • Španělsko Los tres mosqueteros (Los diamantes de la reina) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeden za všechny, všichni za jednoho! Adaptace slavného románu Alexandra Dumase natočená v rozsáhlé koprodukci. Oč by bylo chudší dětství každého z nás, kdyby nepoznal věrné přátele na život a na smrt Athose, Porthose, Aramise a d'Artagnana. Neustále bude Alexander Dumas udílet lekci všem, kdo chtějí psát dobrodružnou literaturu či bavit celou rodinu. Tři mušketýři vyprávějí příběh o odvaze, cti, přátelství, věrné lásce, ale zároveň o zradě, intrikách a podlosti. A tak se nám vždy znovu a znovu zatají dech, když mladý gaskoňský šlechtic d'Artagnan, vybaven několika tolary, mečem, matčiným balzámem na rány a otcovým dopisem pro pana de Tréville, starého přítele rodiny, potká na jedné ze svých zastávek Rocheforta a v okénku zahlédne krásnou tvář Milady de Winter. Příběh začíná a my víme, že se máme nač těšit! Filmová verze z roku 1973 v režii Richarda Lestera nazírá příběh Tří mušketýrů s lehkým odstupem, který mnohé pobavil a některé pobouřil. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (263)

rt12 

všechny recenze uživatele

Pro mě jedno z nejlepších filmových zpracování Tří Mušketýrů. Pokaždé, když je dávají v TV nenechám si snímek ujít, tuším že jsem je viděla nejméně šestkrát a pořád se bavím. Pěkné zpracování oblíbené knihy a k tomu postavy co odpovídají mým představám z pubertálních let. Vtip, dobrodružství, milostné pletky a intriky, souboje, co si více přát? ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se obával jestli mě tento starý literální příběh bude bavit, takže jsem zjevnou nadsázku a odlehčující prvky zprvu ocenil a dobře se bavil. Čeho je ale moc, toho je příliš a postupně mi to připadalo různými srandičkami a gagami trochu přeplacané. Navíc ne všechny byly zábavné a některé ve filmu spíš trčely jako pěst na oko. A co je hlavní přes samé to šaškování mi připadalo jakoby se samotný původní příběh ztratil a v tomto podání ho určitě nemohu vnímat jako nic mimořádného. Ale když se s filmem člověk, naladí na stejnou vlnu, dá se u toho celkem bavit. Trochu se zaintrikáří, zacestuje, zahláškuje a asi celkově dobře vyblne. Takže zvolejme jeden za všechni vši za jednoho, dodejme chyťte toho medvěda a dejme tomu stejný počet hvězdiček jako je Mušketýrů v názvu. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

videl som to ako decko a pamatam si ze sa mi to dost pacilo. nedavno som musketierov videl opat a celust mi padla na zem. tolko humoru, skvelych hlasok a hlavne choreografia sermiarskych subojov a komedialny timing pocas akcie su nieco ako z piratov z karibiku (nebol by som vobec prekvapeny ak by sa verbinski lesterovym stylom inspiroval pre svoje filmy) navyse raquel welch je absolutna eye candy! klasika plnym pravom... ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Filmařsky řemeslně určitě nejzdařilejší adaptace slavné předlohy, naplněná dobrodružtvím, akcí a romantikou i lehkou nadsázkou a humorem ve vzácně vyrovnaném poměru, přesto však paradoxně díky svému modernímu pojetí poněkud postrádající onu atmosféru Borderierova filmu z roku 1961, který dle mého ze všech filmových zpracování Dumasova románu vystihl jeho poetiku příběhu z doby Ludvíka XIII. nejvíce. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri čítaní hviezdnych mien obsadenia tohto legendárneho filmu sa musela zatočiť hlava aj Soderbergovi, keď robil casting na Dannyho parťákov. Rovnako, ako účasným americkým producentom pri pohľade na štýlový spôsob adaptácie francúzskeho klasického románu, aký oni nikdy nedokážu dosiahnuť ani so sebelepšími trikmi. Traja mušketieri je klasika ešte aj mojej generácie, na ktorú sme sa v rannej mladosti vždy tešili. Toto je film, ktorý sa skutočne môže pýšiť adjektívom rodinný, pretože bude baviť skutočne každého v ľubovoľnom veku. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (16)

  • Při šermovačce v prádelně vidíme při záběru blonďatého kluka, který má náhle v dalším záběru na hlavě klobouk. (Vercinix)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Christopher Lee 1922 - 2015

Christopher Lee 1922 - 2015

11.06.2015

Kdekdo si možná myslel, že tu s námi Christopher Lee bude věčně, ale tahle přání se bohužel nevyplní. Britská herecká legenda totiž zemřela v neděli 7. června v londýnské nemocnici Chelsea and… (více)

Reklama

Reklama