Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když John (Marcel Ruiz), adoptovaný syn Joyce Smith (Chrissy Metz), propadne prasklým ledem jezera v Missouri, každého nad bezvládným tělem opouští veškerá naděje. Přes pochmurné předpovědi lékařů i vědců Joyce neztrácí víru a stane se inspirací i pro ostatní, kteří se začnou modlit za Johnovo uzdravení. Snímek Zlom, který vznikl podle neuvěřitelného skutečného příběhu, je fascinující připomínkou, že víra a láska mohou přinést vlnu naděje a někdy dokonce i zázrak. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A víte co? Mně je jedno, jak moc křesťanský ten film byl. Sám jsem křesťan, zároveň ani nebudu popírat (ne)smysl církve. Ale zázraky se zkrátka dějí, snímek je založený na skutečné události a i když divák tuší, jak to asi dopadne, pořád je to vysoce emocionální jízda. Jsem taková kráčející skála, ale tohle tak dobře fungovalo, že jsem už v polovině byl jako žužu, slzy na krajíčku a rozčarován, když mi do toho všeho skočila reklama. A i když byl hlavní představitel a i oběť nehody takový trochu arogantní floutek, stejně jsem mu ty palce držel! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

DoubleJo to zabil. Dobrovoľne si pozrie film, ktorý otvorene o sebe prehlasuje, že je kresťanskou drámou, a potom objaví teplú vodu a začne kričať, ale veď ten film je kresťanský! Ja neviem, ale napríklad ja v zásade nepozerám islamské filmy, pretože by to bola pre mňa strata času. Ale niektorí ľudia si úmyselne pozrú, čo nechcú a potom vyplakávajú po portáloch, že koľko času zo svojho drahocenného života stratili. To je naozaj podivuhodný stav mysle hraničiaci s masochizmom. Tento film nie je geniálny, ani super, ani proste veľdielo. Je priemerný. Snaží sa inšpirovať, nie je len nejakou lacnou propagandou. Je určený ľuďom, ktorí veria aj v niečo vyššie, čo nás presahuje, ľuďom, ktorí nie sú natoľko nadutí, aby si mysleli, že sú najmúdrejšími tvormi vo vesmíre i za ním. Nie je teda určený ľuďom konzumu, mysliacich len na žrádlo, sex a sranie. Nie je určený užívateľovi DoubleJo. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Věřím , že je to možné . VÍM , že zázraky se dějí . Ale způsob natočení příběhu podle skutečnosti , je tak nějak opět po americko-křestˇansku . Občas mírně jakoby hloupé , kýčovité a ta jeho nevlastní máma , mi lezla na nervy už po 10 ti minutách . Hasič dobrý , doktor také a reverend lehce podivný . A scénka jak matka seřvala doktora a sestry u postele kde ležel její syn , ta mi už přišla vysloveně jako scifi ! Celkově film na mne působil často dost kýčovitě . Asi tohle je standart v zámoří , jak natočit něco s tímto tématem . Zpěv pod okny špitálu až vysloveně přehnané . No je to film . Věřím , že zázraky se dějí , tohle bylo skutečně silné téma , leč zpracování mi už tak dobré nepřijde . ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Pí*ovina prvního kalibru! Nevěřím tomu ani čistou injekční stříkačku. Vymývarna mozku náboženskými kecy. Hrát na emoce Američani umí, ale mohli si odpustit křesťanství - naprostý přežitek moderní společnosti. Vstal z mrtvých po 10 min pod vodou a po 45 min bez srdeční činnosti, to určitě. A nyní v reálu se uzdravenej mladej chce stát pastorem, protože se cítí dlužný bohu 🤣 - padám smíchy. Někdo v tomto příběhu lže - buď matka, která to musela světu vyprávět, anebo zde scénárista. Jako smyšlený děj by to za tři hvězdy dalo, ale tím, že mne vyloženě uráží bohem, dávám odpad, kterým bůh je. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se jedná o jeden z mála amerických filmů, kde v dialozích nezazní slovo hovno, může to někomu připadat jazykově chudší. Taky tam neni žádná akce a ani jednou jsem se nezasmál. Takže na tohle všechno si dejte pozor! A když už si na to ten pozor dáte, uvidíte moc hezký a dojemý film. ()

Galerie (56)

Související novinky

La Llorona ovládla Velikonoce

La Llorona ovládla Velikonoce

22.04.2019

Nadpřirozený horor La Llorona: Prokletá žena, jenž je spin-offem k V zajetí démonů a zároveň samostatně stojícím filmem, ovládl v zámoří nejhorší velikonoční víkend za poslední dekádu a půl. Snímek… (více)

Reklama

Reklama