Reklama

Reklama

Překvapení

(festivalový název)
  • Německo Surprise!
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Thriller
Německo, 1996, 6 min

Režie:

Veit Helmer

Hudba:

Niki Reiser

Hrají:

Max Tidof

Obsahy(1)

Každá žena si po vášnivé noci přeje péči od svého miláčka. Muž z tohoto filmu ale poděkování za krásnou noc pojal trochu jinak, než žena čeká... (Rosana)

Recenze (13)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Velmi přesný název a především výborná práce s diváckým očekáváním. Odzbrojující krátkometrážní film, který od momentu Překvapení opravdu hýří humorem a nápaditostí. Hodnotím silnými 4*. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Studentský, ručně kolorovaný film o jednom líbezném ranním probuzení. Co může být milejšího než s láskou narafičená důmyslná sestava mechanických "pastí". PS: Hodnotím originál, nikoli youtubko s asi patnáctivteřinovým zpožděním zvuku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Jedna dobrá duše mě téměř proti mé vůli přiměla ke sledování kraťasů, a už podruhé ve dvou dnech (sic!) jsem byl spokojen. Dnes dokonce velice spokojen, protože tento příběh mě dokázal dokonale pobavit bez jediného slova. Doufám, že se ten snaživý nešťastník dočkal alespoň bodů za snahu:-) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

od mého oblíbeného německého režiséra jsem objevil i tento kraťas. Svou zvláštní surrealistickou poetikou, kterou používá i ve svých pozdějších filmech, tu manžílek připravuje překvapení pro svou milovanou. Ve výsledku milé a úsměvné ... v jednoduchosti je síla. Můžete shlédnout třeba zde. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Sympatický kraťas, je to opravdu pozoruhodné "romantické" probuzení, manželčin výraz (zvukový projev) tomu patřičně odpovídá. 77% ()

Reklama

Reklama