Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Diskuze

remy

remy (hodnocení, recenze)

Jak já jsem se tohohle "seriálu" kdysi bál :) něco z toho přetrvalo dodnes :D

Pamatuju si, jak jsem nemohl strachy spát z tý ženský v díle Zrcadlo pravdy ... to bylo hrozný :D

Metal Lord

Metal Lord (hodnocení, recenze)

To by mě zajímalo, jak to bylo s počtem epizod, případně jak to vedli v USA. Všude je uváděno 45 epizod, ale na Barrandovu tuhle byly v kuse epizody 45 a 46. Někde na internetu mi dokonce v seznamu vyjelo asi 59 epizod....

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Psychor (expert na horory víte?) dal tomu čtyři hvězdičky, hmmm...tak to musím shlédnout. 

na příspěvěk reagoval filmfanouch

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

A chci se zeptat, zda nevíte, jak se jmenoval jeden díl. Bylo to o vyšetřování vraždy. Někdo se snažil ukrást prsten nebo náhrdelník mrtvole v rakvi, která byla připravena na pohřeb. Ona se ale probudila a zabila toho zloděje. Díl byl udělanej stylem, že dva policajti spekulujou a zkoumaj, co se tam mohlo stát. A nakonec právě dojdou k závěru, že ho musela zabít ta mrtvola. Už si to přesně nepamatuju, dík.

na příspěvěk reagoval Pesim4

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Mire

A já to zrovna celý sleduju znova. Pomalu... Když je nálada :D A já se nesměju nijak škodolibě, jen jakože... Taky jsem se jako malá fakt bála :D

na příspěvěk reagoval konvicce

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Pre mňa najväčší masaker bol diel s mŕtvym komiksákom. To som videl prvýkrát keď som mal asi 9 rokov. Dosratý som bol potom z toho ešte veľmi dlho :)

Petaxis, nesmej sa z toho lebo tej ohavy v zrkadle som sa tiež bál jak hovado. Teraz keď som si na to po rokoch klikol, tak sa možno budem báť aj teraz :(

na příspěvěk reagoval Petaxis

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Za mě je teda nejstrašidelnější díl, jak ta ženská viděla tu mrtvolu v zrcadle. To mi přijde ještě horší, jak ten komiks. Jako malej jsem z toho byl neskutečně podělanej.

Hoyt

Hoyt (hodnocení, recenze)

Petaxis

Hrozný hrozný muž, špatně dopadne. Ten k nikomu žádnou úctu nemá, ani k mrtvým ne.. S Krevní bankou nejstrašidelnější příběh :-)  ale celé bych to znovu už asi nedal.

na příspěvěk reagoval Petaxis

Petaxis

Petaxis (hodnocení, recenze)

Tak jsem si řekla, že bych se na to měla podívat na celý, tak ode dneška koukám popořadě a od znova a ty jo, furt mě to baví i po těch letech :D

na příspěvěk reagoval Hoyt

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Lidi nevíte někdo jestli byla u nás odvysílaná 13. epizoda 4. řady ? Nemůžu jí nikde sehnat. Díky.

DanušeGr.

DanušeGr. (hodnocení, recenze)

MartinezZ: Něco je přitažené za vlasy,ale ne vše. Některé příběhy se skutečně mohly stát a scénárista je mohl trochu upravit.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

dawe03: Čistá pravda to nebude nikdy, jen je možnéí, že to, co neoznačí jako fikci, je minimálně založena na skutečné události, jen to následně vylepšil scénárista a dramaturg a ve výsledku je to o dost více přitažené za vlasy.

dawe03

dawe03 (hodnocení, recenze)

sou nektere pribehy skutecne pravda, nebo souto vsecko jenom lzi?:)

Dado

Dado (hodnocení, recenze)

Mohol by byť doplnený aj slovenský názov seriálu, pokiaľ si ešte dobre pamätám, tak dnes už neexistujúca TV Luna ho u nás vysielala pod názvom Medzi nebom a zemou.

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

koukám že procentuálně má tady věřte nevěřte stoupací tendenci :-)

kupsek

kupsek (hodnocení, recenze)

Lidi nevite nekdo jak se jmenuje ten dil kde hlavni hrdina mel zemrit v den svych 30. narozenin, sice slavil uz 31. ale nekdo tam prisel s tim ze je mu o rok min a nasli ho pak nahore mrtvyho ?? 

Sherlock Holmes

Sherlock Holmes (hodnocení, recenze)

Neví někdo jakej byl díl s tím komiksákem? Jeho šéf mu pořád říkal, že to není dost děsivé a komiksák skočil z mostu, aby šéfovi pořádně hnul mandlema.

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

Neví někdo název příběhu nebo číslo dílu, kde si jede jakási slečna odpočinout od práce někam na chalupu do lesů a uvidí tam skupinu dětí, co ji lákaj si jít hrát a pak zjistí, že ty děti jsou mrtvé a že ona taky, protože měla autohavárii cestou na chalupu??? 

na příspěvěk reagoval AxelWers

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

klarinet97: ten příběh se jmenuje Dům na Baker Street, je to první řada, pátý díl :-)

LoLaa

LoLaa (hodnocení, recenze)

Nevíte prosím někdo, v jakém díle byl mimo jiné i příběh o holce, která se v zrcadle viděla zohavená, protože ji někdo proklel?..

DaliX

DaliX (hodnocení, recenze)

ondrej100:Ja áno, niektoré diely si pamätám doteraz:) Alebo Tales from the crypt.

Bukec.T

Bukec.T (hodnocení, recenze)

pavoucek: já mám všechn díly ale tady o tom dílu sem nikdy neslyšel a nedá se ani nidke najít našel jsem ho akorát v AJ a nevím jestli na to budu mít titulky pokud bys měl odkaz na stažení toho dílu a poslal mě ho byl bych ti moc vděčnej

ondrej100

ondrej100 (hodnocení, recenze)

Je to debrí serial rád som ho pozeraval.Ale omnoho lepši bol ten podobni tomuto čo chodieval na supermaxe Bojite sa tmy??? Pozeral to niekdo??

klarinet97

klarinet97 (hodnocení, recenze)

Nevíte jak se jmenoval díl,kde byla malá holčička,která viděla z okna venku paní,která měla modré oči?Děkuji.

Reklama

Reklama