Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní důstojník Dutch se dozvídá, že jeho žena tragicky zahynula při leteckém neštěstí společně se svým milencem právníkem Chandlerem. Dutch je posedlý touhou pochopit, co vlastně jeho ženu k nevěře vedlo a do pátrání zapojuje i Key Chandlerovou. Společně se tedy vydávají na cestu, na niž se nemohou vydat jeden bez druhého. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (96)

RHK 

všechny recenze uživatele

Průměrné romantické drama s mým oblíbeným H.Fordem. Slabinou tohoto filmu byla K.Scott Thomasová v roli senátorky, které jsem zamilování do Dutche nějak nedokázal uvěřit. Dívat se na to dá, zajímavý je i námět - pátrání po stopách nevěry partnerů zabitých při leteckém neštěstí, ale to je bohužel tak všechno. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Romantické drama o dvou náhodně se setkajících muži a ženě, kteří se dozví šokující pravdu o svých partnerech, kteří je společně podváděli a společně zahynuli při leteckém neštěstí. Poněkud hodně zvláštní romance, která je hodně nevěřitelná a navíc jednání obou hrdinů je až prazvláštní. Hodně skřípající film. ()

Reklama

Cement73 

všechny recenze uživatele

Harrison Ford mi do tohto filmu pasoval asi ako päsť na oko. Kristin Scott práve naopak sa v roli nešťastnej senátorky citila ako ryba vo vode. Celkovo táto romantická somarinka mi veľa nehovorila o to viac, že v snahe neurobiť príliš jednoznačný záver sa scenárista snažil nejkým spôsobom zamiešať dej primiešaním úplne zbytočnej prestrelky... No proste slabota ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

ONA chce nechat kvůli dceři, politické kariéře a klidu v duši minulost pohřbenou, ON ji chce až posedle exhumovat, protože se přes ni není schopen přenést.. Pollackova poněkud vážnější variace na Nebožtíci přejí lásce trpí několika neduhy. Expozice vrcholů milostného čtyřúhelníku je před havárií zbytečně ledabylá, celá linie vyšetřování v policejním sboru nemá opodstatnění (Ford mohl klidně skončit v nemocnici, že ho na přechodu srazilo auto a nebo v moři kousl žralok), od prudkého zlomu do melodramatu dochází rozmělněnému Random Hearts rychle benzín a postavy jsou napsané tak, že mají problém vzbudit sympatie. Tady bych vypíchl Harrisona s kreténskou náušničkou, který se fízlovskými manýry a chováním Uka Ješity tak odkope, že se záletům jeho manželky ani nedivíte.. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Kristin: "Nebudeme si lhát a říkat si hloupé BANALITY". Harrison: "Dobrá, žádné lhaní". Kristin: "Myslela jsem, že sem ani nedojedu...". Harrison: "Já myslel na tvá ústa...". V tu chvíli mi vyprsklo pivo z pusy a veškerá vážnost a kouzlo okamžiku byly pryč. Sydney Pollack nějak nevěděl, co se zajímavým a hutným námětem dělat, tak to celé nechal jen tak plynout. Chvílemi to jde, někdy to drhne. Slabší průměr, leč na 5/10 to s odřeným ušima dá. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Simulovaná letecká nehoda, ktorá odštartovala tento film, bola taká realistická, že 40 ľudí zavolalo 911, ktorí boli presvedčení, že ide o skutočnú katastrofu. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Baltimore, Bethesda, Chevy Chase (Maryland, USA), Arlington, Alexandria (Virgínia, USA), Elmwood Park (New Jersey, USA), New York, Yonkers (New York, USA), Miami, Miami Beach Hotel (Florida, USA), Washington (District of Columbia, USA) a Lexington Park (Maryland, USA). Film sa natáčal od septembra 1998 do februára 1999. (Arsenal83)
  • Mená hlavných postáv románu, podľa ktorého bol tento film natočený, sú Edward a Vivien. Toto sa pre tento film pravdepodobne zmenilo kvôli tomu, že Edward a Vivien sú dobre známi ako mená hlavných postáv v Pretty Woman (1990). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno