Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

otík 

všechny recenze uživatele

V tomto postkatastrofickém snímku, kdy lidstvo je ohroženo morem a jakýmisi vojáky, uvidíme mladičkého Van Damma, pár otřesných akčních záběrů, hodně flashbacků, mnoho zbytečných a špatných záběrů, úsměvné (ale špatné) projevy herců neherců v čele s otřesným hlavním padouchem, absolutně žádné napětí nebo náznak děje. Je to slabota, ketrá se dá zapamatovat snad jen díky ukřižování Van Damma, které jakoby vypadlo ze scény Arnieho Barbara Conana. Hudba: Kevin Bassinson ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Pro mě klasika, kterou jsem zhlédl nesčetněkrát a úplně první film, co jsem s Van Dammem viděl. Film není takový kolaps jak by se mohlo zdát, atmosféra je zde dobrá… zamořený svět morem je natočen věrohodně a hlavní záporáci většinou pobaví chováním a heky zvířat. Většinou ale budí respekt, jelikož jejich smečka je plná tvrdých, špinavých a nabuchaných chlapů se zajímavými zbraněmi, jež žádná mačeta nevypadá čistě. Nejvíce hlavní záporák mluví a vypadá drsně. Nedá se nic dělat, než fandit Van Dammovy, který to nebude mít tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. No, filmu také přispívá pochmůrný soundtrack, který přidává na atmosféře... možná místy nudný film, ale tohle béčko já mohu, mé hodnocení 3 hvězdičky... ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase jednou šlápnul vedle. Jestli budu chtít někdy vidět nesmyslné souboje dvou naštvaných lidí, zajdu si před naši hospodu. Tohle absolutně nemělo ani hlavu, ani patu, ba ani žádný prostředek. Předpokládal jsem, že to bude "více sci-fi", ale prozatím jsem si všiml Jeana-Clauda, jak se pere se záporákem. Když jsem na konci filmu uslyšel větu "Předala jsi ta data?", pochopil jsem, že jsem nepochopil asi vůbec nic. O žádných datech nebyla ani zmínka. Ale na druhou stranu se mohl někdo zmínit, že jde o data tajná. Každopádně tak promarněný čas to nebyl, udělal jsem si z něj šestidílný seriál, u kterého jsem se aspoň hezky najedl. Hodnocení tedy kolísá mezi odpadem a jednou hvězdičkou. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Vidět tohle ultra béčko v dnešní době je skoro k nezaplacení... Skvělé guilty pleasure s nečekaně hustou atmosférou, spoustou akce a absolutně výborným béčkovým záporákem. :) Krásných a naprosto spokojených 50 %, ale vidět to bez původního (geniálně špatného) českého dabingu, ve kterém figuruje jen pět dabérů (tři muži, dvě ženy), je to tak o 10 - 20 % míň... ;-) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ale čistě z analytického hlediska za pět pěticípých, protože kdo viděl režisérský sestřih, musí obdivovat jak Pyunův neumětelský pokus o čisté evangelické umění, tak dovednost hollywoodských producentů udělat z tak nesourodého a mimózního materiálu koukatelné osmdesátkové béčko podle žánrového mustru. RESPEKT, CHLAPI! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • Aby snímek získal rating "R", musely být výrazně zredukovány násilné scény. Odstraněny byly tak například záběry s řezáním krků během masakru ve vesnici. Odebrána byla také scéna, ve které Gibson Rickenbacker (Van Damme) zabije jednoho z protivníků, který pak v sestříhané verzi náhle zmizí. (Eldrick)
  • Jména Gibson Rickenbacker, Nady Simmons, Fender Tremolo, Marshall Strat a Pearl Prophet pochází z názvů firem pohybujících se v hudebním průmyslu. (Chatterer)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama