Reklama

Reklama

365 dní

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Zfilmování populární stejnojmenné knihy autora Blanky Lipinské ukazuje Lauru Biel (Anna Maria Sieklucka), úspěšnou hotelovou manažerku, jejíž manžel ale sedí do noci u počítače a jí nezbývá než si vybrat shodného robertka. Na dovolené na Sicílii ji ale zahlédne mladý gangster Massimo Torricelli (Michele Morrone), kterému nedávno zastřelili otce (dost krvavě a před očima). Massimo se do Laury zamiluje, unese ji a sdělí ji, že ji bude 365 dní držet v luxusní vile, dokud se do něho nezamiluje. Tento produkt byl uveden jako první polský erotický film a obsahuje ostře řezané mužské tváře a těla, krásné ženy, bohaté stoly, úchvatnou sicilskou krajinu a moře, luxusní vily a jachty tak, aby byl divák spokojen. (Peabody)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (230)

Ementaler86 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád se tam jenom prcoce. Příběh o ženské se stockholmským syndromem sice na první dobrou zní zajímavě, ale to by nesměl bejt tak kokotsky natočen. Vyvinul někdo, kdo se na tomhle velehovně podílel, alespoň minimální snahu napsat dialog, který by obsahoval více než tři slova? I strkání si voskovek hluboko do nosu zní jako větší zábava ve srovnání s touto bohapustou sračkou. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Romantický erotický polský film o Lauře, kterou unese do svého přepychového sídla zatraceně sexy mafián a chce ji tam držet rok dokud se do něj nezamiluje. A protože ten únos má podobu návštěv luxusních butiků, projížděk luxusními automobily, jachtami a dokonce tryskáči, tak si Laura dá říct. Zápletka je navýsost debilní ( dle nějaké bestsellerové knihy ), ale parádně se na to kouká, vypadá to opravdu jak produkce od Playboye akorát s rozpočtem českého velkofilmu. Dal bych asi dvě hvězdy ale dám tři, protože už po stotisící musím brečet při srovnání české a polské tvorby. Naše elita posílá do kin film jako Bourák a Poláci jedou vysokorozpočtové válečné, akční nebo erotické filmy - strašně jsem se smál při nepřetržité čtyřminutové sexscéně na hyperluxusní jachtě, když si uvědomil, že v české tvorbě za posledních deset let znamená lechtivá scéna ve filmu, že Langmajer běhá v trenkách. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Jedná se o vykrádačku Padesát odstínů šedi a Pretty Woman. Byla tam spousta scén, které byly okopčeny právě z těchto dvou filmů. Hlavním mínusem tohoto snímku je však scénář, který je naprosto příšerný, už od začátku vám ten příběh nedává moc smysl. Co se týče obsazení, tak Michele Morrone se na svou roli hodil, avšak Anna Maria Sieklucka hrála uměle, vůbec to neprožívala, absolutně jí ta role nesedla. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Má-li se 365 dní srovnávat s 50 shades, tak odstíny nebyly tak debilní. Měly lepší příběh, postavy a i ty erotické scény stály občas za to. Tady to celé stojí a padá na dominanci Massima, který Lauru chytne pod krkem a slabší divačky už vydávají zvuky úžasu. Sexuální akce jsou tu pořádné asi dvě a z toho jedna je natažená na dlouho, aby oko chtivého diváka bylo uspokojeno. Postava Laury a její herečka je silně nesympatická, moc nedává smysl její chování a Massimo je chvílemi roztomilej s chvílemi dost na přesdržku. Ale dávám jednu hvězdu aspoň za ty břišáky a bad boye, s tím si šplhnul trochu víc, než Dornan. Spíš se mi chtělo většinu filmu smát a ten konec je fakt špatnej.. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak tady někdo hodně chtěl napodobit odstíny šedi...včetně hudby. Výhoda byla, že Anna Maria Sieklucka je kočka a že se nechala píchat na 10 odstínů mafiána. Co nechápu je SPOILER, že filmaři se nabáli ukázat péro v její puse, ale jak ji rozstříleli namaděru to už tam nedali. Jako že se to do erotického filmu, který od začátku působí surově, nehodí ? Jednoduše konec filmu se mi nelíbil, ale jinak to byla prča. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Tvorcovia filmu poznamenali, že film je akoby dospelým moderným pretváraním klasickej rozprávky "Kráska a zviera". (MikaelSVK)

Související novinky

Netflix oznamuje pokračování svých hitů

Netflix oznamuje pokračování svých hitů

14.05.2021

Fanoušci filmů Enola Holmesová a 365 dní (pravděpodobně dva různorodé tábory) se mohou začít radovat, streamovací gigant Netflix totiž čerstvě oznámil pokračování pro oba výše zmíněné snímky. V… (více)

Music vévodí letošním Zlatým malinám

Music vévodí letošním Zlatým malinám

24.04.2021

Proběhl 41. ročník vyhlašování anticen Zlaté maliny (Razzies), které jsou každoročním oceněním pro ty nejhorší filmy a tvůrčí výkony uplynulého roku. Ač si největší počet nominací vysloužily snímky… (více)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama