Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

neoBlast odpad!

všechny recenze uživatele

Až vám bude někdo tvrdit, že Rocky IV je jenom nekonečná montáž, tak se prosím jenom trochu nenápadně usmějte, bez jediného slova zapněte na Hellflixu 365 Days sequel a tiše odejděte z místnosti. Rozhodně se na film nedívejte bez studijních důvodů, protože toto je "filmové" peklo. Prvních 14 minut obsahuje asi 4 věty dialogů, 3 intimní scény a zhruba 56 minut podmanivého soundtracku, který vás má naladit na jízdu vašeho života. Já rozhodně nezapomenu. Mimochodem film obsahuje tolik licencované hudby, že budete přemýšlet, jestli tohle produkoval Netflix nebo Spotify.   10 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První díl mě svým zvráceným způsobem vlastně celkem bavil a přišel mi jako lepší a odvážnější verze Padesáti odstínů, které byly úplně k hovnu. Dvojka sice přesně ví, že diváci chtějí tolik sexuálních scén, kolik to jen jde, ale čeho je moc, toho je příliš. A v druhé půlce se to zvrtne už do úplné parodie a to ještě čekám, že trojka vůbec na TEN konec nenaváže (stejně jako mi bylo připomenuto, že dvojka nenavazuje na jedničku). Snad jen ten Simone Susinna mě tu bavil. Do černé nepůjdu, na druhou stranu čistý průměr a přestřelená míra rajcovnosti. ()

Reklama

Xanthe odpad!

všechny recenze uživatele

Jednička byla děsná, dvojka nečekaně ještě o dost horší. Kdybych nevěděla, že jde o celovečerní film, myslela bych si, že sleduju nějaké noční 18+ hudební videopásmo na MTV. Tipuju, že soundtrack list byl obsáhlejší než samotný scénář. Tolik sexu a přitom taková nuda. Absence děje, krkolomné dialogy k smíchu, herci afektovaní..., prostě všechno špatně. ()

TedGeorge odpad!

všechny recenze uživatele

Milenci Laura a Massimo jsou zpět a znovu si to rozdávají úplně všude. Pokud jste masochisté, kteří schválně konzumují špatné filmy, nebo jste prohráli sázku a rok se nesmíte dívat na porno, sequel 365 dnů vás asi uspokojí. Všichni ostatní utíkejte pryč, protože polská „romance" je ještě horší, než si myslíte. Netflix by se měl sakra rychle vzpamatovat. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pokračování polské erotické hitovky Netflixu je nepřekvapující - něco, co je jako jen zfilmovaná lyrická změť sexuálních fantazií nějaké Polky, která o tom napsala romám , který nemá hlavu ani patu.  Od první do poslední minuty sex, ikdyž paradoxně tam není ani moc nahoty, ale vystajlovaný sexualizovaný životní styl horních deseti včetně sexy aut, vil a slunečních brýlí. Nedivím se, že tomu tady sázejí odpad, ale pro mne to je geniální bejkárna, protože, aby tomu všichni dali ostentativně odpad, tak to zkoukli od začátku do konce. Já těmhle filmům budu dávat odpad, až tady natočíme aspoň první český erotický film, který má hlavu a patu ( ... fuj teď jsem si vzpoměl na Bouru v žánrovém omylu Playgirls ) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Pláž, na kterou vezme Nacho (Simone Susinna) Lauru (Anna-Maria Sieklucka), je Cala Luna na východě Sardinie. Když říká, že se tam dá dostat jen po moři, nemá úplně pravdu. Na pláž vede stará turistická stezka. Dá se projít jen v obdobích sucha a cesta trvá asi 6 hodin. (Ficik)
  • Natáčalo sa vo Varšave a na viacerých miestach v Taliansku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama