Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pozreté po rokoch. Skvelý film, ktorý je dosť podceňovaný. Skvelé herecké obsadenie. Výborné herecké výkony. Príbeh je zaujímavý a napínavý. Je tu aj dosť humoru, čo ma prekvapilo na daný žáner. V podstate nemám čo vytknúť filmu. Dĺžka filmu je 116 min čo je akurát. Charaktery postáv sú veľmi dobre napísané. Celkové hodnotenie za mňa je 80%. Film jednoznačne môžem odporučiť. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Rok po Volném pádu přišel Joel s tímhle příběhem o klučinovi, kterému před smrtí řekl mafiánský právník, kde jeho klient schovává odpadky a z Marka to teď všichni chtějí dostat. Plno blbostí ve scénáři a nesympatická dětská postava - idelální film, když se chcete vytočit. U Schumachera mám pocit, že ty jeho dobré filmy byly spíš dílem nahody, protože převažuje počet těch horších. 3.5/10 ()

Reklama

elle 

všechny recenze uživatele

Příběh balancuje na hranici těžko uvěřitelné fikce a zoufalého hájení tzv. amerických hodnot. Pohádka o právních řádech a neřádech? Snad. Nicméně pro mě maximálně příjemným obsazením dostává příběh šmrnc. Mafiáni jsou zvlášť ve finále spíš nadšení břídilové, takže finále nikoho nepřekvapí. Na mě to fungovalo dobře. Ostatně příběhy o osobní odvaze, i když často naivní, stojí za to točit. Za mě slušné řemeslo a dobří herci - oblíbená Susan Sarandon a Tommy Lee Jones. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Herecký obsazení slibuje hodně (Susan Sarandon, Tommy Lee Jones nebo Will Patton), ale nějak tenhle film nefunguje. Ze začátku to vypadá celkem slibně, ale pak se tam začnou odehrávat takový blbosti, že jsem myslel, že sleduju nějakou komedii pro děti od Disneyho. Jedenáctiletej kluk přechčije mafiány, fízly, prostě úplně všechny a ještě u toho v podstatě vyřeší případ. U Schumacherovejch fimů je sice zvykem, že jsou tak trochu přitažený za vlasy, ale co je moc, to je moc. 40% ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Tak to byla telenovela. Nejprve nesmyslné chování dělí, z nichž se ten starší dokonce vrátí na místo činu. Pak už je to jen řetězec kýčů a nesmyslů. Advokátka, hájí 11 letého kluka za 1 dolar. On jí vesměs nadává a sekýruje, ale to jí nevadí, za takový honorář... Je to rozvedená alkoholička a doma pláče nad botičkou své dcerky, kterou nemá ve vlastní péči. Kluk pochopitelně musel utéct z nemocnice, aby po něm mohli jít mafiáni. Kluk zná? zpaměti? telefonní číslo své advokátky. Dojde na trapnou honičku v nemocnici a se svou advokátkou přemůžou i několik ozbrojených mafiánů. Soudce musí být černoch... Proboha v kolika am. filmech to je. Člověk má pocit, že je to jejich nejoblíbenější povolání. Vše samozřejmě dobře dopadne, na poslední chvíli. Oni dostanou novou identitu, peníze atd. (jsou nemajetní bezdomovci) a slíbenou novou práci. Co na tom, že matka zřejmě umí jen šlapat? Žijí šťastně až do smrti... Bylo to profesionálně natočené a Susan ani Tommy asi za ten debilní scénář nemohli, proto 2 hvězdičky. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno