Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná, sympatická, a přece osamělá prodavačka lístků chicagské nadzemky Lucy Moderatzová platonicky miluje neznámého muže, který si u ní každé ráno kupuje lístek. Sní o tom, že si jí jednoho dne všimne. Jenže místo toho si ona náhodou všimne, jak se dostane do střetu se dvěma chuligány a je sražen do kolejiště. Protože se právě blíží vlak, Lucy neváhá, vrhne se k bezvědomému a stáhne ho z kolejí, čímž mu zachrání život. Teprve v nemocnici se dozví, že jde o právníka Petera Callaghana. Dřív než stačí odejít, nahrne se do pokoje jeho svérázná rodina a všichni ji považují za Peterovu snoubenku. Zaskočená dívka, okouzlená srdečným přijetím, nedokáže v první chvíli říct pravdu, a než se k tomu později odhodlá, zjistí ji rodinný přítel a Petrův kmotr Saul. Lucy mu sice vysvětlí původ omylu, on ji však přesvědčí, aby rodině nic neříkala. Její existence jim prý pomáhá snášet Petrův stav. Jediný, kdo tuší, že něco není v pořádku, je Peterův bratr Jack, kterému se Lucy velmi líbí. Také jí je Jack sympatický, a tak není divu, že se do něj zamiluje. Když se zdá, že zamotanější už to být nemůže, Peter se probere z kómatu. (TV Nova)

(více)

Recenze (184)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Taková celkem hloupoučká romantická komedie se zajímavou zápletkou, sympatickými herci (až na Gallaghera, kterej se teda do tý postavy trouby, jak ho při promlouvání do duše nazve i Saul, fakt hodí), ale ne úplně zručným režisérským uchopením, díky čemuž zapadá do celkem šedého průměru, což mi tu přijde škoda. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

ti scenaristi Daniel G. Sullivan, Fredric LeBow z toho udělali pěkný guláš, nic nového nevymysleli , Warden hraje starého blbého dědka, idiota, to mu scénaristi dali blbou roli :-)režizér měl moc práce,aby nenatočil píčovinu podle scénáře:-)vykupujeme nábytek po zesnulých, nejsou to hyeny? Ox má blbou roli, už jsem ten film viděl vícekrát , sympatičtí byli Lucy a Jack ostatní o třídu dolů škoda:-)ženský jsou blbý a přesto dávám 5°:-)14.6.2o21 ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Edelman: 1. Opening 2. Peter's Family 3. Love Theme 4. An Untimely Accident 5. Phone Tag 6. Dreaming of Florence 7. He's Alive 8. Riverside Walk 9. A Testacular Situation 10. Jack and Lucy 11. Leave It to Sol 12. The Dream Is Over 13. Sound Advice 14. Tear Jerking Tale 15. Bumpy Encounter 16. A Happy Ending ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

V roce 1995 jsem na tento film byl v kině s mou holkou (dnes manželkou) a proto mám ty nejkrásnější vzpomínky. Dojímá mne vše, co se motá a točí kolem vánoc. Takže i vánoční filmy. A tento pojednává o lásce (jak jinak), skromnosti, přáních a romantice. Každý potřebuje někoho, kdo by jej měl rád a to je zde jasně ukázáno. Nepotřebuji k tomu "náročný" film, abych poznal lásku. Nádherným kořením filmu byla postava Michaela Rispoliho. No prostě celé dohromady to udělalo nádhernou vánoční romantickou komedii. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

A sem v prdeli! Něco je špatně.. Začínají se mi líbit romantický filmy se S. Bullock. Mě? Takovýmu chlapákovi... A nebo to, že to přiznám mě posouvá dál? Co myslíte holky? Snímek sem viděl ještě v kině a je jeden z prvních co proslavil Sandru. Vtipné dialogy a klasické dilema rom. filmů. Který je ten pán Vyvolený... ()

Galerie (61)

Zajímavosti (12)

  • Původní scénář byl o ženě, která je v kómatu, a muži, který se vydává za jejího snoubence. Filmovým společnostem se tento nápad ale nepozdával. Poté, co byl scénář přepsán a postavy byly prohozeny, Hollywood Pictures se snímku ujalo. (ellegrey)

Reklama

Reklama