Reklama

Reklama

Addamsova rodina 2

  • USA The Addams Family 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vyrazte na letní dovolenou s Addamsovou rodinou, kteří svým nevšedním a podivným chováním terorizují nové kraje. (Forum Film CZ)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (49)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré nechce len nadviazať na viac-menej úspešný reštart z roku 2019, ale má ambíciu spraviť niekoľko krokov dopredu. Výsledok je spíš rovnaký, ako minule, z pohľadu príbehu okolo „Wednesday Addams“ je však vidieť akýsi malý posun. To však nečakajte v  charaktere jednotlivých postáv. Podobne, ako v prvom diele, grafika je primeraná, podobne aj zábavné scény dosahujú úroveň minimálnych kvalít. Boli tu (nemalé) rezervy. Osobné hodnotenie: 73% (***) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku jsem si rikal, ze narozdil od nemastnyho neslanyho prvniho dilu tohle bude slusna jizda. A ze zacatku skutecne byla, vraci se oblibeny postavy, jedna ujeta scena strida druhou a az po odjezd na vylet je to hodne fajn. Bohuzel pak se ubere na vtipech, zacne se hrat na rodinny hodnoty, zabava jde do kytek a dostaneme se nekam na uroven prvniho dilu a obcas i pod jeho uroven. Takze nakonec me spis mrzelo, ze z toho tvurci nevytezili daleko vic, naslapnuto k tomu meli. ()

Reklama

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Předchozí díl nebyl žádná sláva, bohužel tento je ještě kvalitou níže. Název Addamsova rodina je tu spíš, aby podpořil prodeje lístků, mohl by to být totiž úplně random animák s excentrickou rodinkou. Příběh je jednoduchý a předvidatelný od začátku do konce. X krát viděný jinde a nezajímavý. Děti to podle mě taky příliš neohromí. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak, že točily to dva režiséři Buchet a Klobás  a chlápek co jim tam dělal střihače a dopadlo to tragicky. Většina vtipů jsou jednorázovky na uchechtnutí třeba tahle květina je na veganské stravě jí pouze vegany a v podstatě zde není nic z čeho by se člověk smál tak moc až by se za břicho popadal (to nebylo ani v jedničce, ale člověk by čekal, že se polepší ) .   Záporák zde většinu filmu není a celkově toho moc na chválení není. Do kina bych na to nešel ani zadarmo. 40 procent si myslím, že je i moc, ale zase 20 mě přijde málo a dávám tragickým animákům . Edit jedničce jsem dal 20 procent tohle je trochu lepší ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tady to už trošičku upadalo a chápu, že pro ty co to upadalo už i u prvního dílu, tak tady už bylo pro některé naprostá pohroma. Zatím co se tady vydávají Addamsovi na výlet, tak se objevuje podezření, že Wednesday by mohla být v dětství vyměněna a v tom případě máme zbytečný a narušující příběh přímočarého a zábavného animáku, ale zase na druhou stranu chápu, že by se to bez nějaké větší zápletky neobešlo, jenom mi připadá, že mi to tak úplně nesedí. Spíše mám pocit, že se jedná o celkově průměrnější kousek a se strýčkem Festrem, který se během filmu mění na příšeru mi taky úplně nehrálo do karet, ale tak či tak nejsem vyloženě zklamaný 5/10 ()

Galerie (131)

Reklama

Reklama