Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mikey je roztomilé dítě, kterému je devět let. Společné štěstí rodiny, která jej adoptuje, má však jen krátké trvání... rodiče jsou zanedlouho zavražděni. A Mikey je znovu nabídnutý k adopci. Neil a Rachel Trentonovi si už pátý rok plánují, že rozšíří svoji rodinu, a nyní jsou okouzleni Mikeyem. I Mikeymu se zalíbí v novém předměstském prostředí s Peeping Tomem, který natáčí domácí videa, i s jeho přitažlivou přítelkyní Jessie Owens. Idylka však netrvá dlouho. Po Jessině odmítnutí se u Mikeyho projeví jeho zlá povaha v plné hrůze. Krutým způsobem zahyne nejdříve Tom, zanedlouho i Mikeyovi adoptivní rodiče. A Mikeyho si osvojí nová rodina... (Intersonic)

(více)

Recenze (52)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

Psychopat? Máme Teda Bundyho juniora?” … malý mikey vraždí své adoptivní rodiče, protože ho, podle něj, již nemilují. tyhle abandonment issues má od dětství, jelikož mu jeho biologičtí rodiče psychicky i fyzicky ubližovali. připomněl mi mladší verzi ‘stepfathera’ - našel rodinu, všechny je povraždil a šel o dům dál. dostalo mě, jak na konci volal mikeyho adoptivní otec k nim domů a ptal se, jestli je tam maminka. a on se jen podíval na zem, kde ležela mrtvá a odpověděl: “Ano, je tady.” pak zapálil dům a utekl jako joe goldberg ve 3. sérii you. FRAJER! :D ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Si představte, že jdete navštívit/vyšetřit/zjistit cosi o dítěti, u něhož akutně hrozí těžká psychopatóza. Otevřete barák a na schodech najdete ležící těla ženy a dítěte. Co uděláte? Smutně se na ně podíváte a buď nejapně utečete ven, nebo je bez bližšího ohledání prohlásíte za mrtvé - alespoň dle logiky tohoto filmu. Děkuju tvůrcům za představu, že až spadnu ze schodů a natluču si papuli, kolemjdoucí mě hned strčí do černýho pytle. Ve zkratce: je to tradiční hororově-thrillerové béčko, které navíc ve všech ohledech vypadá jako laciný televizní film. A tradičně v něm všichni potratili mozek. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jak už tu někteří zmiňují v komentářích, tak ten film je přehlídkou velkých lapsů a scénáristických absurdit. Já se nehádám, je fakt, že některý do očí bijící nesmysly tomu opravdu hodně podrážejí nohy, ale zase na druhou stranu je tady ta příjemná typicky devadesátková atmosféra a souhlasím, že plus je určitě i to, že tvůrci se tu zvysoka vysrali na nějakou propracovanou psychologii postav a servírují nám přímočarý a místy opravdu až nečekaně nekompromisní výplachový masakr. No a ten kluk to byl neskutečnej parchant. Nejenom tím, jak je ta postava napsaná, ale především jak jí zahrál její představitel, kterej to psychopatický vraždící děcko sehrál, tak znepokojivě přesvědčivě, že i jeho samotnýho bych podrobil psychologickýmu vyšetření.55% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Toto ma dostalo. Je to už pár rokov, čo som to videl, ale slušne som sa vtedy zabával. Kto chce, nájde v tom začiatok príbehu Michaela Myersa... V podstate zbierka klišé v štýle DENTISTU či OTČIMA. Malý prcek je však slušne odporný a krutý a pri skopnutí rádia do bazéna ina okom nemrkne :-) Tak trochu srdcovka... ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Adoptivní 9 letý chlapec terorizuje svou novou rodinu. Mlátí svou novou maminku kladivem, hází (zapojená) rádia a fény do výřivek a občas vezme do ruky luk a lidi prostě probodne šípem...Takovou píčovinu jsem už dlouho neviděl. P.S Proč tomu malýmu spratkovi někdo nedal normálně přes držku nechápu doteď... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Když Mikey (Brian Bonsall) vystřelí po Jessie (Josie Bissett) šípem, trefí se Jessie doprostřed hrudi na její fotografii připevněné na dveřích. Když pak Jessie vychází z pokoje ven, šíp je zabodnutý na fotce nad hlavou. (CuteCudle)

Reklama

Reklama