Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukala a přísahám, celou dobu sledování jsem se u toho musela uculovat jak idiot. Strážci jsou moje velká srdcovka a fakt se mi to hodně líbilo. Takový jednoduchý příběh, ale s oblíbenými postavami je to prostě o level lepší. Nebudu lhát, tohle je letos první věc od Marvelu, co mě "chytila za srdce"... a ty písničky byly taky super, viděla jsem s dabingem a i v češtině hodně povedené. Tohle si budu ráda pouštět znovu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když jsem se doslechl, že James Gunn chce natočit speciál ke Guardians na základě speciálu k původním Star Wars, což byl hroznej fail, vůbec nic jsem nečekal a možná to ani nechtěl vidět. Najednou se to dnes objevilo na Disney + a k mému překvapení jsem si tuhle 45 minutovou oddychovku s mými oblíbenými postavami hrozně užil. A dokonce i ty songy stály za to. Možná to mělo přijít fakt až před Vánocemi, ale zapůsobilo to na mě i před prvním adventem. Což jsem vůbec nečekal a i když to logicky nesedne každému, já vřele doporučuji. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tak od tohoto speciálu jsem upřímně čekal více. Neberte mě špatně, Gunn si dozajisté neuřízl ostudu, ale odvařený z toho též nejsem. Celý nápad s unesením Kevina Bacona mě dokázal pobavit, sváteční vánoční atmosférou to je prosáklé skrz naskrz. Ale uvítal bych zkrácení tak o 20 minut. Ono se to místy totiž dost vleče. Jinak asi jako jednohubka v pořádku. Za mě 6,5/10 P.S. Soundtrack boží! Song od Bacona luxusní! ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý, oddechový vánoční speciál. Zprvu to nepůsobí jako nic extra, ale vlastně je to nakonec moc fajn. Snímek krátce ukáže jak se hrdinům žije na Knowhere. Dost dobře funguje i hra tvůrců na naše city, což je vždycky dobře. Je to celkem humorné, zajímavé tak akorát. Navíc musím ocenit parádní soundtrack, který podtrhují hned dva boží cover bonusy známých vánočních písní. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pekné, ale k hovnu. Veľký palec hore za The Pogues. Vianočná ultra blbina, ktorú zachraňujú Drax s Mantis. Ako komediálna dvojica fungujú výborne. Keby sa nezdržovali spievaním (ja tak neznášam tieto békacie vsuvky do filmov/seriálov), tak sa mohli dostať pod polhodinu, alebo naopak mať viac D&M hašterenia. Zbytočné a zabudnuteľné. ()

Zajímavosti (34)

  • Když Yondu (Michael Rooker) na začátku přijde se slovy: „Co to tu u všech plamenů Ogordu vy dva vyvádíte?“ (v originálu „What in the fires of Ogord y'all think you doing?“), tak se jedná o odkaz na postavu Stakara Ogorda, kterého si ve filmu Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) zahrál Sylvester Stallone. (Kubaaa97)
  • Na začátku speciálu zní skladba „Fairytale of New York“ od skupiny The Pogues. Její text je metaforou vztahu Petera (Chris Pratt) a Yondy (Michael Rooker). (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama