Reklama

Reklama

Hluboko v temné džungli provádí šílený vědec Anton Arcane za pomoci svých pomocníků genetické pokusy, při kterých se snaží získat nesmrtelnost. Míchá při nich lidskou a zvířecí DNA a vytváří tak obludy, které nikdy neměly spatřit světlo světa. Jeho protivníkem je Muž z bažin, kdysi také vědec Alec Holland, nyní napůl člověk a napůl rostlina, který za své vzezření vděčí právě Arcanovi. V boji proti svému nevlastnímu otci stojí po boku Muže z bažin krásná dívka Abby, jejíž krev Arcane potřebuje k dokončení svých zvrhlých plánů. (Řitka video)

(více)

Recenze (47)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě ta dvojka bavila snad ještě víc, než Wesova jednička. Samozřejmě, už je to celkem trash, vždyť se za kameru postavil jeho nekorunovaný král Wynorski. Jenže už od začátku to tak sympaticky šlape, že se fanda céčkovitých béček prostě nedokáže nudit. Bažiňák dává všem zloduchům přes držku, zachraňuje kočku v nesnázích a - jen tak mimochodem - stačí pózovat s děckama před objektivem. Hrdina rostlinného původu je borec (nezastaví ho ani raketomet), občas problesknou vtipný hlášky a navíc tam pobíhá roztomilá Locklearka. P.S. Ne, kozy neukáže. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Od původního comicsu, hlavně tedy od Alana Moorea, se to liší hodně a ani to není na škodu, protože příjemný nadhled k Swamp Thingovi docela padne. Herci (až na Heather Locklear) jsou tragický až lehce nepříjemní a nezachrání to ani Bažiňáč pod tunou make-upu. Od tohohle filmu jsem nečekal moc ale přeci jen o trochu víc, jedna hvězda navíc je čistě jenom za Zeleňáka. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jelikož mě velice baví Netvor z Černé laguny v mnoha mutacích, Swampáč je taky jasná volba. Ale jelikož už jsme na konci 80. let, tak je byť jen vzdálená kvalita utopií. Přesto jde o velice zábavný kousek, zejména díky schopné / neschopné královně seriálů Heather Locklear. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

The Return of Swamp Thing rozhodně není moc povedený film. Je zde sice k vidění několik zajímavých scén a docela slušné masky, ale jinak je to přehlídka špatných hereckých výkonů a trapného černého humoru. Který nebyl absolutně trefný a už skoro vůbec vtipný. Možná je to tím že stárnu, ale od filmu z konce osmdesátých let bych čekal rozhodně o trochu víc. Lehká inspirace od Tromy je nepřehlédnutelná, ale filmům od této společnosti nesahá tenhle kousek ani po kotníky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré pôsobí lepšie, ako predchádzajúca časť, pričom sa na nej podieľal o dosť horší režisér. Tentoraz, ale vyhráva na body. Potešujúci je fakt, že to vyzerá podstatne komiksovejšie, čiže prikláňa sa svojou atmosférou viac k predlohe a špeciálne masky sú o stupienok kvalitnejšie. Takže dve dôležité veci, ktoré snímky takéhoto druhu predstavujú. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Na  začátku při znělce s komiksovou animací můžeme slyšet píseň „Born On The Bayon“ od kapely Creedence Clearwater Revival. (cmenda)
  • Film byl natočen za 27 dní. (HellFire)

Reklama

Reklama