Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Marťan (2015) 

Pokud jste nečetli knihu, přečtěte si ji a na film ani chodit nemusíte. Pokud jste ji četli, tak na něj taky chodit nemusíte, vadilo by vám, co všechno tam chybí, a že má kniha celkem jinačí atmosféru než filmové zpracování. Mars v něm totiž se všemi prostřihy do NASA nepůsobí moc osiřele. Film jako takový není špatný, ale myslím si, že si vzal až moc nefilmový námět ke zpracování a to, co v knize fungovalo nejlépe, se zde, pod ostrým dohledem filmových pravidel, dostává do pozadí a film tak táhne klasická hollywoodština. A na to máme v tomto žánru filmy lepší.

plakát

Ona (2013) 

Před puštěním filmu jsem přemýšlel, jestli se mi vlastně líbí hlas Scarlett. Už tak po půlce filmu jsem mohl říct, že ano. Dost.

plakát

Pokémon: První film (1998) 

Dvě hvězdy za speciální kartičku Mew, co jsem dostal ke vstupence a mám ji dodnes :)

plakát

Velká ryba (2003) 

Jeden z nejdojemnějších filmů, co jsem viděl...

plakát

Mládí v hajzlu (2009) 

Toto je bohužel jen slabý odvar skvělé předlohy. Asi by bylo bláhové snažit se vměstnat obsah prvních tří knih do 90 minut, protože tenhle rychlý spád příběhu moc nesedí. Párkrát jsem se zasmál, Sheena je sice krásná, ale rozhodně se nechová jako Sheena, vlastně jediná dobře převedená postava byl pan Ferguson. Bohužel.

plakát

Skóruj! (2007) 

Jedna hvězdička, protože ten humor je fakt hloupej a zásmal jsem se asi dvakrát, druhá hvězdička za krásnou Maggie Q a Christophera Walkena (je to borec).

plakát

Superbad (2007) 

Možná jsem zastydlej puberťák, ale já se skvěle bavil! Divím se, že to tu nemá lepší hodnocení.

plakát

Alfie (1966) 

Tak že by tohle byl pravý otec Barneyho Stinsona?