Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Pekelně ulítlá komedie s originálním nápadem, ale s nerozcvičeným a nerozehraným režisérem. Forhand (klady): myšlenka, dynamický akční výstup Maggie Q, německý šampión a jeho megagesta, vše co je spojené s pingpongovým stolem, turnajoví účastníci, geniálně bizarní postava Christophera Walkena, bullet-time, 60% fórků, cameo Roberta Patricka a povětšinu času i Dan Fogler. Backhand (zápory): nelogičnost turnaje, 40% fórků, ušmudlané finále a občas Dan Fogler. Z takového nápadu šlo vymlátit mnohem víc, stačilo ještě chvíli střílet po scénáristovi celuloidové míčky a on by vyklopil více gagů a hlavně více vtipných gagů. Ano, spousta jich byla slušných, ale hodně jich bylo také obyčejných, či spíše jen úsměvných. Potěšil mě tradičně démonický Cary-Hiroyuki Tagawa, i když nepředvedl žádnou fatalitku. Celkově dobré, ale nedotažené. Ben Garant tedy sice zaskóroval, ale nijak sebevědomě, jeho míček štrejchnul o síťku a pořádně jí rozvibroval. 35,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Piri 

všechny recenze uživatele

Nič extra, ale zábavná paródia. Sám hrávam pinec, takže ma to potešilo. Je to na spôsob Mortal Kombat, až na to, že tu ide o pingpongový turnaj. Danovi Foglesovi táto úloha sadla. Hlášky ako "Ako bolo v Disneylande, stretol si Dumba?", "Musíš si veriť aj vtedy, keď už nikto iný neverí, ako je to napríklad teraz" alebo "Ktorej časti rýchlej smrti si neporozumel?", tak to ma vždy dobre pobaví. Je to síce pomerne absurdné dielo, ale má to vtipné hlášky aj scénky. Asi najsexi babou je v tomto filme latexová Aisha Tyler. Evidentne nik z produkcie nepozná pravidlá stolného tenisu, čo je vidieť hneď v zábere, keď Randy nastúpi proti "Kladivu" na regionálnej súťaži a podá hneď z ruky. Slovenský dabing dodal tomuto filmu šťavu, skvelý výber hlasov a takisto dialógy - Peter Krajčovič / Dan Fogler, Ivan Gogál / George Lopez, Dušan Kaprálik / James Hong, Jana Wagnerová / Maggie Q, Dušan Szabó / Christopher Walken a ďalší. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ping-pongová výměna, v níž trapnost trpělivě tlačila vtip do defenzívy, aby tvrdou smečí (final deathmatch pod proudem) vše rázně ukončila. Jakžtakž ještě pobavily výstupy slepého mistra, ovšem třeba Walkenova role - ta vzbuzovala maximálně údiv smíšený se soucitem. Chápu, že musí každý měsíc platit vodu, elektřinu, plyn a služku z Tijuany, ale s takovým výběrem rolí už nemá daleko k tomu, aby účinkoval v předvolebním spotu strany Jany Bobošíkové.. ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek ping-pongu, jsem vděčný za jakýkoliv film o tomhle sportu. I když je takhle, jakto říct, střeštěný. Rozhodně je dobře zvolená délka. Skóruj příjemně utekl jako voda. Sranda byla, ale některé věcy byly dost uspěchané. Randyho trénink, rychle nabitý vztah s naprosto sexy Maggie Q. Prostě taková jednohubka za 3*. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Místy možná trochu hluché a scény s umírajícími do komedie přeci jenom zakomponovali trochu nešikovně. Přesto to má furt formát šílené americké komedie, která splní svůj účel. Co musím (na tomhle typu filmu) pochválit, byli herci - do vážnýho filmu bych je všechny neviděl, ale tady se jejich talent projeví. Vyjímkou je samozřejmě Walken, i když v tomto snímku se tolik zase neukázal. Možná schnu - bývaly časy, kdybych dal pět... zdá se ale, že už po všech druzích filmu žádám něco komplexnějšího. Malé plus za cameo Masi Oka... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama