Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

Shit 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott ve svý snad nejbrutálnější a nejdementnější roli, co sem měl tu čest vidět. Tentokrát sere na tenisový hříště, zvrací na studentský výsledky, každou chvilku se svlíká a pobíhá tam v nějakej speciálních spodkách nebo suspenzoru kde má holou prdel a přitom ještě stačí koučovat tenisovej tým, fakt sem ho v prasáčtější roli ještě neviděl a to má Seann docela těžkou konkurenci vedle Stifmeistra atd., ale tohle je těžkej kalibr i na něj. Tahle komedie je jen pro ty nejotrlejší a pro ty kterejm stupidní a fekální fóry přijdou tak strašně ubohý, až sou vlastně děsně vtipný. Balls out 3+ ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Po Cop Out jsem prohlížel filmy se S. W. Scottem a narazil jsem na toto. To pro mě jakožto poslední dobou pro závisláka na tenisu byla jasná volba a opravdu i přes průměrné hodnocení mě to nadchlo a pobavilo, ať už kvůli tématice, hlavnímu herci nebo dosti vtipným událostem, kterých je tu nespočet. Plný počet si to sice nezaslouží, ale ať si říká kdo chce co chce, pro mě je to nadprůměr jak v rámci žánru, tak obecně a pouhými třemi hvězdami hodnotit nemohu :). ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám a komedie jakbysmet. Tak kde je problém? Že bych neměl rád konkrétně tenis nebo se při filmu vůbec nezasmál? Kdepak. S. W. Scott hraje taky solidně, ale zádrhel je u přemíry fekálního humoru, kterýho když je moc, tak hodnocení klesá. Tady padlo až na 50 %. Oblíbená část- proslov dcery při rozhodujícim střetnutí ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Co k tomu říci? Do jisté míry určitě zklamání. Sean William Scott se snaží jako o život a dokazuje, že jeho komediální talent je skutečně obrovský, ale filmu jako takovému neuvěřitelně podkopává nohy scénárista, který sice má pár výborných nápadů, ale snímek jaksi vůbec nedrží pohromadě. Je tu spousta totálně nevyužitých charakterů, zbytečných příběhových odboček, nelogičností (ano, i v bláznivé komedii by měla alespoň občas fungovat logika) a tak vůbec. Přijde mi, že tvůrci filmu přišli s nápadem, že by mohli natočit komedii z prostředí, které není tak obvyklé - tenisový kurt. Vymysleli dvě až tři základní vtipné scény a pak už jen stříleli od boku s nápady a psali si je do scénáře, jak jim padli pod ruku. Je to obrovská škoda, protože tato komedie mohla být super oddychovka. Takže dávám slabé tři hvězdy, ale bez S. W. Scotta by to byly stěží dvě. P.S.: Jestli chcete shlédnout výbornou novou komedii se S.W.Scottem, zvolte raději o třídu zábavnější Role Models. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Poslední dlouhou dobu koukám z valné většiny na kvalitní komplikované snímky. Obyčejná americká komedie pro mě tedy byla příjemným zpestřením. Seann William Scott je naprosto ideální materiál do podobných filmů. Ve filmech tohoto typu se dokáže postarat o zábavu a na větší roli prostě nemá dostatek talentu. Vzhledem k tomu, že se jedná o americkou komedii ze školního prostředí, která je situována převážně na diváky, kteří se v tomto prostředí rovněž pohybují, a tak je hloupost očekávat nějaký sofistikovaný humor. Veškerá legrace je zde založena na otevřeném hovoření o kopulaci, nechutňačinách, trapných situacích, popřípadě kombinacích právě zmíněného. Já se musím zastydět a sportovně uznat, že se snímku v mých očích občas podařilo býti vtipným. Děj není nudný a stále se někam vyvíjí, což je v komediích tohoto typu klíčové k udržení divácké pozornosti. Po dlouhé době jsem si připomněl, jak otřesný je český dabing. Zejména v novodobých snímcích. Bohužel se snímek těší takové popularitě, že jej v orginále nebylo možné snadno sehnat a nebyl jsem ochoten důkladnějšímu hledání věnovat nějaké větší kvantum času. S ohledem k faktu, že v originálu by byl film nejspíš lepší, přimhouřím při hodnocení malinko oči. Nemohl bych se na filmy tohoto typu koukat denně, ale jednou za časrozhodně neuškodí, nechat si malinko vygumovat mozek. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka Asia_Power. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)

Reklama

Reklama