Reklama

Reklama

Mamánek

Trailer

John C. Reilly, Jonah Hill a držitelka Oscara Marisa Tomei (1992, Herečka ve vedlejší roli, Můj bratranec Vinny) se představují ve svérázném a legračním filmu o lásce, rodině a jednom souboji na ostří nože. Už dlouho rozvedený John (Reilly) má pocit, že konečně našel tu pravou, když se seznamuje s milou a přitažlivou Molly (Tomei). Vše má jeden háček. Mollyin syn Cyrus (Hill) matku jen tak nespustí z očí a rozhodně nemá v úmyslu snášet v její blízkosti jiného muže. Začíná urputný souboj o výsadní post Muže č. 1, ve kterém si ani John ani Cyrus neberou žádné servítky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Pump 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu jsem se bál, že nebudu mít sílu to dokoukat. Takovou dostával John C. Reilly sodu. Nakonec všechno dopadlo tak, jak mělo. Otázkou zůstává, jestli je to dobře, nebo špatně. Tento film, tuto komedii, vám mohu doporučit, pokud budete mít doma klid sami pro sebe a nic vás při sledování nebude rozptylovat. Mohlo by se stát, že byste tuto zajímavou komedii opravdu nedokoukali. Jezdil jsem u toho na trenažeru. Zítra doporučím film kamarádce, která vychovává sama malého kluka, protože maminka jaksi není schopna. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Podobný námět už tady párkrát byl – dva lidi se seznámí, mají se rádi, ale jeden z nich má dítě, které jejich vztah bojkotuje a nějak se to vyvrbí. Obvykle jednoduchá, spíš dětská zábava. V tomto případě jde o vážnější pojetí, citové vydírání (opruz Jonah Hill) a komediálních scén je pramálo. Nenašel jsem moc věcí, které by mě nadchly – napadají mě jen 2: Marisa Tomei a ještě jednou Marisa Tomei. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Reilly chudák na to ako vyzerá som si uvedomil, že vie vzbudiť sympatie. Jeho postava bola tak loosersky nepríjemne príjemná. Fandil som mu celý čas. Hillovi naopak vôbec, takže herecký zámer aj na tomto fronte ku cti zvladnutý. Tomei považujem za jednu z najkrajších herečiek súčasnosti a tu o moc viac robiť nemusela. Bol to podstatne iný typ filmu, na aký som bol pripravený. Bolo tam celkom serióznosti a snaha o hlbšiu psychológiu postáv, ale keď aj z traileru sa to tvárilo ako crazy brainwashová haluz! ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Nevím kam se ztratilo všech sedm milionů z rozpočtu (nechce se mi věřit, že by zúčastnění brali takové honoráře), Cyrus na sedm melounů rozhodně nevypadá. Postavy jsou zajímavé a do detailu propracované, jejich počínání snadno zdůvodnitelné a uvěřitelné. Hodně tomu pomáhá častá improvizace. Zklamala mě snaha být za každou vtipní. Jen proto, že ve filmu hrají John C. Reilly a Jonah Hill ještě neznamená, že musí jít o srandu k popukání. Mělo se zůstat jen v dramatické rovině, pak bych šel s hodnocením o stupínek výše. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jednoducha historka o zensky se synackem a novym pritelem, kterej musi pred synackem obstat. To uz tu bylo stokrat, drobny ozvlastneni je v tom, ze synacek je 23 lety vychcany hovado hrany asi tak tunovym Hillem. Vetsinu casu to jede v docela civilni rovine, zadna velka sranda se nekona a tak sem jen cekal, kdy na sebe synacek s pritelem vlitnou. Ve vysledku se tak par forku povede, herci hrajou docela obstojne, ale to je tak vsechno. Nezajimavej, predvidatelnej pribeh, nic moc kamera, ale na jedno skouknuti to jde. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama