Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevýrazný mámin mazánek Bobby Boucher vyrostl na farmě a nikdy neměl žádné větší ambice, nikdy nechodil do školy, učila ho doma jeho úzkostlivá matka. Jeho jediný kontakt s okolním světem je práce vodonoše pro univerzitní fotbalový tým. Hráči si z něj neustále dělají legraci a trenér mu nedovolí se bránit. Bobby je záhy donucen najít si nové místo u nejhoršího univerzitního týmu v celé Louisianě. Místní trenér to nemá v hlavě úplně v pořádku, ale na talenty má nos. Odhalí v mírném nosiči vody skvělého fotbalového hráče. Bobby konečně uvolní svůj léta zadržovaný vztek a díky tomu se stane nejlepším blokařem týmu. A tak se bývalý vodonoš učí hrát fotbal a stane se studentem univerzity, ovšem jeho maminka se o tom nesmí nic dozvědět... (TV Nova)

(více)

Recenze (144)

jefff 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie s komikem Sandlerem. Bohužel ho nemalý počet divaků v oblibě zrovna nemá a ti , kteří patří mezi ně tak by tenhle film měli vynechat. Je to totiž naprosto klasická sandlerovka se všim všudy. Jako podle šablonky. Těm, kterým se však jeho filmy líbí, tak zkouknutí doporučuji, není to tak zlé jak vypovídá hodnocení. 70% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Kravina největšího kalibru, co může být! Jenže jedno se uznat musí a to že je to celkem i zábavné. Pár vtipných scén se zde najde, dokonce i pár vtipných hlášek. Ale najde se zde bohužel více rádoby vtipných scén, které ve finále působí nehorázně trapně. Zároveň je to jednoznačně nejhůře zahraná role mého oblíbence Adama Sandlera, jenž tady hraje idiota nemajíc nic moc prostor k tomu, aby nás pobavil, jako v jeho dalších filmech. Na druhou stranu Kathy Bates předvedla super výkon v roli starostlivé matky a právě ona má velkou zásluhu na těch vtipných scénách. Scénář je naprosto debilní taky!! Jedna z mála komedií, co mně nebavila, až tak podle mých představ!!! ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Komedie, která ze začátku působí velmi nevkusně a sprostě vůči postiženýmu Sandlerovi se nakonec přehoupne do docela sympatické části, kdy se z loosera stává hrdina, což mi vůbec nevadilo. Na takové kýče jsem z amerických komedií zvyklý. Takže sečteno podtrženo je to film tak na 2 hvězdičky za několik dobrých momentů a vtipných hlášek. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepodceňujte vliv rodičů. Je silnější, než by se mohlo zdát. Adam Sandler žil pod vlivem své dominantní matky 31 let, a kdyby se nestal vodonošem nejhoršího univerzitního mužstva v USA, nikdy nezjistí, že přes předstíranou zajíkavost a debilitu je v podstatě chytrý kluk a že: "Ale maminka říkala..." není jedinou životní pravdou. Schéma typické cesty outsidera na vrchol je v první půlhodině silně narušován podivným Sandlerovým hereckým výkonem (a v češtině ještě podivnějším dabingem), ale ani potom jsem se nějak výrazně nebavila. A pár povedených fórků celek nezachrání. ()

GreatestFan odpad!

všechny recenze uživatele

Vysloveně odporná zhovadilá parodie na parodii na film, u kterého bych musel mít 3‰ abych se nějak vůbec zasmál a navíc jsem to nedokoukal a prý to bylo považováno ze velmi vtipné a proto jsem si to stahoval, pak jsem zjistil, že jsem stáhl něco na co by byl ochotný se dívát kvůli pobavení leda negramotnej ožrala alias South Park. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Ve dvou scénách se ve filmu objevuje bývalý kouč NFL Jimmy Johnson, který se v roce 2010 účastnil 21. řady americké reality show Survivor. Ve filmu ho jeden z fanoušků sedící za ním oslovuje jménem Jimmy. (MMR)

Reklama

Reklama