Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe Cooper a Dough Remer jsou vášnivými fanoušky baseballu a sní o tom, že jednou budou velkými sportovními hvězdami. Po letech jdou na sraz se spolužáky z gymnázia, ale všichni je považují za šašky a trouby. Nemají žádné příjmy a jsou v krizové situaci. Přesto se rozhodnou konečně něco udělat a vymyslí novu hru, vycházející z basketballu. Novou hru se jim podaří prosadit, postaví družstvo a vyhrají první turnaj. Svou hrou zaujmou i miliardáře Teda Danslowa, který tzv. baseketball začne sponzorovat. Amerika z nového sportu šílí, hráči se stávají hvězdami. Za pár let hraje Danslowův tým Pivařů ve finále národní ligy. Během finále náhle Danslow umírá na srdeční kolaps. Podle závěti se má novým majitelem stát Cooper, ovšem s podmínkou, že tým dovede k vítězství v sezoně... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ira Newborn: 1. Take on Me, 2. Don't Hate Me (Because I'm Beautiful), 3. Tonight, 4. Psyched Out, 5. Lemon Yellow, 6. I Will Still Be Laughing, 7. Jump in the Line (Shake, Shake Senora), ,8. The Honeymoon Is Over ,9. Motivate ,10. Beer ,11. Hopeless ,12. Nobody But Me ,13. Why Can't We Be Friends? ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděl, že zde hrajou tvůrci legendárního animáku Městečko South Park, tak jsem musel film samozřejmě vidět. Humor je přesně na úrovni těchto dvou hovádek, tedy hodně ujetý, bláznivý, putitány a lidi bez smyslu pro humor pohoršující, absurdní, prostě přesně tak, jak se mi to líbí. Děj filmu je jedna velká nadsázka. Osobně mi v tomhle filmu ale nesedí ta dramatická linka, která trošku kazí tento komediální nářez plný gagů a srandovních ptákovin. A nakonec mě velice potěšila přítomnost Reel Big Fish, kteří vytvářejí naprosto famózní sountrack. ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

No, jelikož jsem velkým milovníkem Zuckera, ale hlavně dvojice Stone - Parker a jejich dokonalých postaviček ze South Parku, čekal jsem od tohoto filmu nějakou bombu. Bohužel nepřišla. Sice to nebylo zas tak nudné a fádní jako podobné komedie o sportu, ale mě tam něco chybělo. I tak jsem se ale kupodivu stačil někdy pořádně nasmát, např. při leštění parket či pokládání koberce, ale nejen to ve filmu se dá nalézt poměrně dost vtipných scének ovšem jak jsem říkal chybí jim něco co je v Zuckerovo filmech nazbyt a v South Parku rovněž přebývá. I tak se nejspíš jedná o nadprůměrnou komedii, na kterou sem jen já klad velice vysoké nároky. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Druhé zhlédnutí] No i napodruhé jsem byl víceméně zklamán, protože Baseketball je více generickou sportovní komedií 90. let než něčím kreativním a originálním co zdravě očekávám od Davida Zuckera a hlavně od Parkera/Stonea (bez ohledu na "objektivní" kvality je každý jejich film rozhodně "nezapomenutelným"). Komedie co zestárla hodně, nezkultovněla, ale je sympatické vidět, že i takoví rebelové jako jsou tvůrci South Parku se kdysi nechali studiovým systémem znásilnit do řitních otvorů. 50 % ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Komediální veterán David Zucker svůj talent nejspíš vyčerpal na "Bláznivých střelách", jelikož od té doby nenatočil nic tak skvělého a vyjma třetího dílu "Scary Movie" ani nic dobrého. Tato komedie má pár světlých momentů ale je jich opravdu minimum. Zbytek je složen z již tisíckrát viděných rádobyvtipných scén a různých nechutných vtípků. Parker a Stone zde ukázali, že jsou opravdoví magoři a proto "South Park" vypadá tak jak vypadá. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V 39. minúte číta Jenna (Yasmine Bleeth) knihu "Ženy, ktoré behali s vlkmi" ("Women Who Run with the Wolves"). (figis20)
  • Na konci titulkov je ešte jedna scénka. (figis20)
  • Trey Parker požádal k přepsání scénáře Davida Zuckera, aby byli v jednom týmu tři (původně dva) členi, aby měl ve filmu roli také Dian Bachar. (StrYke)

Reklama

Reklama